Ngarep > >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Sejarah Kita

Ing 2018, kita miwiti mbangun abotol banyu stainless steelpabrik, lan nggawe prestasi sarwa, supaya ing 2020, kita ditambahi ukuran pabrik, dibangun maneh lan diadegaké Wuyi Honghao Industry lan Trade Co., Ltd.

Pabrik Kita

Inglabu vakumindustri produksi, wis luwih saka 13 taun pengalaman produksi, saiki wis 8000+ area produksi, 60+ karyawan. Ing taun anyar, pabrik kita wis terus-terusan ditambahi pasukan produksi lan luwih tightened kekuatan technical, lan wis mbentuk mekanisme operasi perusahaan entheng. . Welcome pelanggan ing ngarep lan luar negeri kanggo kerjo bareng tulus lan nggawe brilliance bebarengan.

Aplikasi Produk

baja tahan karatgendul banyuCocog kanggo urip saben dina, perlengkapan pawon, perlengkapan ruangan, perlengkapan kemah, hadiah.

Peralatan Produksi

Mesin pemotong pipa, mesin ekspansi banyu, mesin nyusut, mesin las laser otomatis, mesin polishing, garis lukisan otomatis, lengen robot otomatis industri lan liya-liyane

Pasar Produksi

Produk sing akeh didol menyang Eropah, Amerika, Jepang lan Korea Selatan, Pabrik wis rubah menyang Manufaktur cerdas, karo mesin mechanized majeng, lan output taunan wis tekan 6000000+