Ngarep > Produk > Mug Kopi

              Mug Kopi

              Uirzotn®, merek sing diakoni sacara global nawakake cangkir kopi sing berkualitas lan tahan lama. Minangka anak perusahaan Wuyi Honghao Industry and Trade Co., LTD, kita darmabakti kanggo nyedhiyakake produk sing luar biasa kanggo para penggemar kopi ing saindenging jagad.

              Cangkir kopi kita dirancang kanthi ati-ati supaya omben-omben favorit sampeyan tetep panas utawa adhem nganti suwe, supaya sampeyan bisa nikmati omben-omben ing suhu sing sampurna. Kanthi penekanan ing safety lan kualitas, cangkir kita wis entuk sertifikasi ISO 9001 lan ISO 14000, nuduhake komitmen kita kanggo nyukupi standar internasional.

              Kita prioritasake safety pelanggan, mula cangkir kopi kita uga entuk sertifikasi keamanan panganan SGS. Sertifikasi iki mesthekake yen cangkir kita digawe saka bahan sing aman kanggo nyimpen lan ngombe omben-omben, menehi katentreman ing saben sip.

              Cangkir kopi Uirzotn® minangka pendamping sing cocog kanggo ritual kopi saben dina. Apa sampeyan miwiti mudik esuk, istirahat ing kantor, utawa nikmati sore sing nyenengake ing omah, cangkir kita bakal nggawe kopi sampeyan seger lan panas nganti pirang-pirang jam.

              Pilih Uirzotn® amarga dedikasi kanggo kualitas, safety, lan inovasi nyedhiyakake cangkir kopi sing paling apik. Gabung karo komunitas pelanggan sing puas lan nemu penak lan linuwih produk kita.


              View as  
               
              Noctilucence Tumbler

              Noctilucence Tumbler

              Ngenalke Uirzotn Noctilucence Tumbler, tambahan unik lan inovatif kanggo merek Uirzotn. Tumbler iki dirancang khusus kanggo menehi pengalaman sing mencorong nalika ngrasakake minuman favorit.

              Waca liyaneKirim Pitakonan
              Tumbler Sublimasi 20 Oz

              Tumbler Sublimasi 20 Oz

              Urizotn nawakake Tumbler Sublimasi 20 Oz sing dirancang kanggo njaga omben-omben sampeyan anget lan adhem. Kanthi kapasitas loman 600ml, bisa ngemot jumlah marem saka ombenan favorit. Tumbler kompatibel karo macem-macem tutup, ngidini sampeyan ngatur pengalaman ngombe sampeyan. Sing paling penting, duwe desain anti bocor, supaya sampeyan bisa nindakake tanpa kuwatir babagan tumpahan utawa bocor. Tumbler sublimasi Urizotn minangka pilihan sing bisa dipercaya sing nggabungake fungsi lan gaya, ngidini sampeyan nikmati omben-omben ing suhu sing cocog ing ngendi wae.

              Waca liyaneKirim Pitakonan
              Sublimasi Mug

              Sublimasi Mug

              Mug sublimasi stainless steel merek Urizotn minangka gabungan gaya lan fungsi sing sampurna. Tembok ganda, cangkir terisolasi vakum iki anti bocor lan digawe saka stainless steel 304 bahan pangan. Dheweke bisa njaga omben-omben sampeyan panas utawa adhem nganti pirang-pirang jam, dadi cocog kanggo ngombe kopi, teh, utawa anggur kanthi suhu sing sampurna. Permukaan sublimasi ngidini desain khusus, nggawe cangkir iki dadi pilihan sing apik kanggo hadiah khusus utawa barang promosi. Kanthi konstruksi sing awet lan kemampuan kanggo njaga suhu minuman, cangkir sublimasi Urizotn minangka pilihan sing bisa dipercaya lan apik kanggo para penggemar minuman.

              Waca liyaneKirim Pitakonan
              Sublimasi Kosong

              Sublimasi Kosong

              Kothong sublimasi Uirzton serbaguna lan dirancang kanggo ngebaki macem-macem aplikasi. Kothong sublimasi iki bisa digunakake ing macem-macem jinis tutup. Sampeyan bisa yakin tuku kosong sublimasi saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

              Waca liyaneKirim Pitakonan
              Botol Air Terisolasi Vakum Stainless Steel

              Botol Air Terisolasi Vakum Stainless Steel

              Uirzotn®, merek pabrik khusus ing botol banyu terisolasi vakum stainless steel. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku botol banyu terisolasi vakum stainless steel saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

              Waca liyaneKirim Pitakonan
              Botol Tumbler Stainless Steel

              Botol Tumbler Stainless Steel

              Uirzotn®, merek pabrik khusus ing Botol Tumbler Stainless Steel. Tumbler berkualitas tinggi kita dirancang kanggo njaga omben-omben sampeyan ing suhu sing sampurna luwih suwe. Kanthi desain baja tahan karat sing ramping lan konstruksi tahan lama, botol tumbler kita minangka pilihan sing sampurna kanggo tetep terhidrasi kanthi gaya. Pilih Uirzotn® kanggo kabutuhan botol tumbler.

              Waca liyaneKirim Pitakonan
              Tumbler Sublimasi

              Tumbler Sublimasi

              Abstrak: merek-Uirzotn®, khusus ing produksi Tumbler Sublimasi. We offer tumbler vakum tembok dobel sing nyedhiyakake insulasi sing apik kanggo minuman panas lan adhem. Produk kita duwe permukaan khusus sing bisa dihias liwat proses sublimasi, ngidini para klien nggawe tumbler kanthi pribadi. Kanthi komitmen kanggo kualitas lan fungsionalitas, Uirzotn® ngarahake ngirim Tumbler Sublimasi sing tahan lama lan apik sing nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda.

              Waca liyaneKirim Pitakonan
              Travel Mug karo Handle

              Travel Mug karo Handle

              Ngenalke Uirzotn®Travel Mug with Handle produsen cangkir travel sing dipercaya kanthi gagang. Merek kita sinonim karo kualitas, fungsi, lan gaya. Minangka produser darmabakti kanggo travel mug karo gagang, kita bangga nggawe produk sing ngluwihi pangarepan.
              Ing Uirzotn®, kita prioritasake fungsi lan penak. Mug travel kita dilengkapi tutup sing aman kanggo nyegah bocor utawa tumpahan, supaya omben-omben sampeyan tetep ing ngendi wae. Konstruksi lan insulasi cangkir sing awet mbantu njaga suhu omben-omben sampeyan luwih suwe. Ngaso karo nyruput kopi panas utawa nikmati omben-omben es sing adhem nalika ngerti cangkir sampeyan bakal tetep ing suhu sing dikarepake.

              Waca liyaneKirim Pitakonan
              Minangka salah siji saka profesional China Mug Kopi manufaktur lan supplier, kita duwe pabrik dhewe. Sampeyan bisa uga mbutuhake sawetara layanan khusus kanggo nyukupi kabutuhan nyata wilayah sampeyan, sampeyan bisa ninggalake pesen liwat informasi kontak ing kaca web. Sugeng rawuh kanggo tuku Mug Kopi kualitas dhuwur saka kita. Kita bakal menehi produk ing saham. Ayo padha gotong royong kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat.