Ngarep > Produk > Mug Kopi > Botol Air Terisolasi Vakum Stainless Steel
              Botol Air Terisolasi Vakum Stainless Steel
              • Botol Air Terisolasi Vakum Stainless SteelBotol Air Terisolasi Vakum Stainless Steel

              Botol Air Terisolasi Vakum Stainless Steel

              Uirzotn®, merek pabrik khusus ing botol banyu terisolasi vakum stainless steel. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku botol banyu terisolasi vakum stainless steel saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk


              Botol Air Terisolasi Vakum Stainless Steel


              Uirzotn®, merek pabrik khusus ing botol banyu terisolasi vakum stainless steel. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku botol banyu terisolasi vakum stainless steel saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.


              Botol Air Terisolasi Vakum Stainless Steel - solusi sampurna kanggo kabutuhan hidrasi saben dina. Apa sampeyan arep menyang gedung olahraga, hiking, utawa mung kudu njaga omben-omben ing dina sing panas, botol banyu wis nutupi sampeyan. Botol banyu terisolasi vakum stainless steel kualitas dhuwur lan terjangkau lan bisa disesuaikan kanggo kabutuhan sampeyan.


              Pisanan, botol banyu kita digawe saka stainless steel kualitas dhuwur. Materi iki ora mung menehi botol katon apik gayane nanging uga njamin awet lan tahan lama. Kajaba iku, baja tahan karat dikenal amarga tahan karat lan karat, mula sampeyan bisa yakin manawa botol banyu sampeyan isih katon lan apik, sanajan wis pirang-pirang taun digunakake.


              Salah sawijining fitur unik saka botol banyu yaiku insulasi vakum. Teknologi iki mbantu njaga ombenan ing suhu sing sampurna nganti pirang-pirang jam. Apa sampeyan pengin banyu es utawa kopi panas, botol banyu kita njaga suhu sing cocog nganti 12 jam. Iki tegese sampeyan ora kudu terus-terusan ngisi botol sampeyan sedina muput lan bisa nikmati minuman kaya sing disenengi, ora preduli ing ngendi wae.


              Botol banyu kita uga dirancang kanthi gampang. Iku entheng, gampang digawa, lan nduweni tutup sing aman lan anti bocor sing bisa dibukak lan ditutup mung nganggo tangan siji. Cangkeme sing amba nggampangake nambahake es utawa woh kanggo ngombe utawa ngresiki botol kanthi lengkap. Kanthi kapasitas 17 ons, sampurna kanggo tetep terhidrasi nalika lelungan.





              Spesifikasi

              - Model: VK-SP9075

              - Bahan utama: 304 SS njero lan 201 ss njaba

              - Tutup: anti bocor

              - Paket: kotak individu


              Fitur lan Aplikasi

              Botol Air Terisolasi Vakum Stainless Steel, solusi utama kanggo njaga omben-omben sampeyan adhem sedina muput. Kanthi insulasi sing unggul, botol banyu logam iki njamin supaya omben-omben sing adhem tetep adhem nganti 24 jam, dene minuman panas tetep anget luwih saka 12 jam.

              Kualitas safety lan entheng minangka prioritas utama. Botol banyu lelungan digawe saka baja tahan karat 304 bahan pangan berkualitas tinggi, sing ora mung luwih aman nanging uga luwih entheng dibandhingake karo botol stainless steel, plastik, utawa kaca 18/8. Kita nggunakake teknik manufaktur khusus kanggo nggawe awak dadi entheng lan kompak supaya gampang digawa.

              Ngucapake pamit kanggo bocor lan tumpahan kanthi tutup anti bocor lan terisolasi tanpa BPA. Tutup loncat karo muter awak dirancang kanggo ngeculake lan terus, saéngga kondensasi ing gasket tutup bali menyang tumbler tinimbang nyebabake kekacoan.

              Botol banyu terisolasi vakum kanthi kapasitas 25 oz pas karo wadhah cangkir standar, saengga cocog kanggo kegiatan kaya hiking, sepedaan, blanja, utawa tetep ing kantor. Iki uga minangka hadiah sing apik kanggo acara apa wae.

              Kita pracaya promosi gaya urip sehat lan nglindhungi bumi. Pramila botol tumbler kita ora mung nggunakake bahan sing ramah lingkungan nanging uga nyengkuyung pendekatan hidrasi kanthi sadar.

              Temokake keuntungan saka Botol Tumbler Stainless Steel lan nikmati penyegaran sing adhem utawa sips panas nalika lelungan.







              FAQ



              P: Apa layanan pelanggan kasedhiya kanggo botol tumbler?

              A: Kita setya nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik. Yen sampeyan duwe masalah utawa pitakonan babagan botol tumbler stainless steel 750ml, aja ragu-ragu hubungi kita. Kita ing kene kanggo nulung sampeyan lan njamin kepuasan sampeyan.


              P: Suwene botol tumbler stainless steel 750ml bisa njaga ombenan kadhemen utawa panas?

              A: Botol tumbler stainless steel 750ml kita dirancang kanthi sifat insulasi sing apik. Bisa njaga ombenan panas nganti luwih saka 12 jam lan omben-omben kadhemen nganti 24 jam, supaya minuman sampeyan tetep ing suhu sing dikarepake.


              P: Apa stainless steel digunakake ing botol tumbler aman lan entheng?

              A: Pancen! Kita prioritasake safety lan kualitas, mulane botol tumbler digawe saka stainless steel 304 bahan pangan berkualitas tinggi. Ora mung aman digunakake kanggo omben-omben, nanging uga nggawe botol entheng lan gampang digawa.


              P: Apa botol tumbler duwe desain anti bocor?

              A: Ya, botol tumbler stainless steel kita dilengkapi tutup tanpa BPA anti bocor lan terisolasi. Tutup flip-open dirancang kanggo nahan cairan kanthi aman ing njero, nyegah bocor utawa tumpahan. Sampeyan bisa kanthi yakin nggawa ing tas utawa tas ransel.


              P: Apa botol tumbler 750ml bisa pas karo wadhah cangkir standar?

              A: Ya, botol tumbler kita dirancang kanggo pas karo wadhah cangkir standar. Iki nggawe trep banget kanggo mlaku-mlaku, apa sampeyan lagi ing mobil, ing gedung olahraga, utawa ing kantor.


              P: Apa botol tumbler gampang diresiki?

              A: Pancen! Ngresiki botol tumbler stainless steel 750ml gampang. Disaranake ngumbah tangan nganggo banyu sabun sing anget kanggo njamin reresik lan perawatan sing tepat. Aja nggunakake pembersih abrasif utawa dilebokake ing mesin cuci piring, amarga iki bisa mengaruhi daya tahan botol.


              P: Apa aku bisa nggunakake botol tumbler kanggo omben-omben kajaba banyu?

              A: Ya, mesthi! Botol tumbler kita sampurna kanggo macem-macem ombenan kalebu ombenan panas utawa adhem kaya kopi, teh, jus, utawa koktail. Cukup serbaguna kanggo nampung ombenan pilihan sampeyan sedina muput.





              Hot Tags: Botol Air Terisolasi Vakum Stainless Steel, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.