Ngarep > Produk > Mug Kopi > Botol Tumbler Stainless Steel
              Botol Tumbler Stainless Steel
              • Botol Tumbler Stainless SteelBotol Tumbler Stainless Steel
              • Botol Tumbler Stainless SteelBotol Tumbler Stainless Steel
              • Botol Tumbler Stainless SteelBotol Tumbler Stainless Steel
              • Botol Tumbler Stainless SteelBotol Tumbler Stainless Steel

              Botol Tumbler Stainless Steel

              Uirzotn®, merek pabrik khusus ing Botol Tumbler Stainless Steel. Tumbler berkualitas tinggi kita dirancang kanggo njaga omben-omben sampeyan ing suhu sing sampurna luwih suwe. Kanthi desain baja tahan karat sing ramping lan konstruksi tahan lama, botol tumbler kita minangka pilihan sing sampurna kanggo tetep terhidrasi kanthi gaya. Pilih Uirzotn® kanggo kabutuhan botol tumbler.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk


              Botol Tumbler Stainless Steel

              Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan botol tumbler stainless steel. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.


              Botol Tumbler Stainless Steel 750ml dening Uirzotn®. Botol tumbler iki dirancang kanggo njaga omben-omben ing suhu optimal kanggo wektu sing luwih suwe. Kanthi kapasitas 750ml sing loman, sampeyan bakal entuk akeh hidrasi sedina muput. Konstruksi stainless steel njamin kekiatan, dene desain ramping nambah sentuhan keanggunan. Tetep seger lan apik gayane nganggo Botol Tumbler Stainless Steel 750ml dening Uirzotn®. Botol tumbler stainless steel, asring diarani minangka tumbler stainless steel utawa botol travel stainless steel, minangka wadhah minuman serbaguna lan terisolasi sing dirancang kanggo nyimpen minuman sampeyan ing suhu sing dikarepake kanggo wektu sing suwe. Tumblers iki umume digunakake kanggo loro omben-omben panas lan kadhemen lan dikenal kanggo kekiatan lan Kapabilitas penylametan suhu.Nalika milih botol tumbler stainless steel, nimbang faktor kaya ukuran, jinis tutup (kuthah-bukti, jerami tutup, etc.), jampel teknologi, gampang reresik, lan reputasi merek. Apa sampeyan kerep lelungan, penggemar ruangan, utawa mung wong sing pengin ngombe omben-omben ing suhu sing optimal, tumbler stainless steel bisa dadi tambahan sing migunani lan ramah lingkungan kanggo koleksi piranti ngombe sampeyan.



              Spesifikasi

              - Model: VK-SP9075

              - Bahan utama: 304 SS njero lan 201 ss njaba

              - Tutup: anti bocor

              - Paket: kotak individu


              Fitur lan Aplikasi

              Botol Tumbler Stainless Steel, solusi utama supaya ombenan tetep adhem sedina muput. Kanthi insulasi sing unggul, botol banyu logam iki njamin supaya omben-omben sing adhem tetep adhem nganti 24 jam, dene minuman panas tetep anget luwih saka 12 jam.

              Kualitas safety lan entheng minangka prioritas utama. Botol banyu lelungan digawe saka baja tahan karat 304 bahan pangan berkualitas tinggi, sing ora mung luwih aman nanging uga luwih entheng dibandhingake karo botol stainless steel, plastik, utawa kaca 18/8. Kita nggunakake teknik manufaktur khusus kanggo nggawe awak dadi entheng lan kompak supaya gampang digawa.

              Ngucapake pamit kanggo bocor lan tumpahan kanthi tutup anti bocor lan terisolasi tanpa BPA. Tutup loncat karo muter awak dirancang kanggo ngeculake lan terus, saéngga kondensasi ing gasket tutup bali menyang tumbler tinimbang nyebabake kekacoan.

              Botol banyu terisolasi vakum kanthi kapasitas 25 oz pas karo wadhah cangkir standar, saengga cocog kanggo kegiatan kaya hiking, sepedaan, blanja, utawa tetep ing kantor. Iki uga minangka hadiah sing apik kanggo acara apa wae.

              Kita pracaya promosi gaya urip sehat lan nglindhungi bumi. Pramila botol tumbler kita ora mung nggunakake bahan sing ramah lingkungan nanging uga nyengkuyung pendekatan hidrasi kanthi sadar.

              Temokake keuntungan saka Botol Tumbler Stainless Steel lan nikmati penyegaran sing adhem utawa sips panas nalika lelungan.






              FAQ

              P: Suwene botol tumbler stainless steel 750ml bisa njaga ombenan kadhemen utawa panas?

              A: Botol tumbler stainless steel 750ml kita dirancang kanthi sifat insulasi sing apik. Bisa njaga ombenan panas nganti luwih saka 12 jam lan omben-omben kadhemen nganti 24 jam, supaya minuman sampeyan tetep ing suhu sing dikarepake.


              P: Apa stainless steel digunakake ing botol tumbler aman lan entheng?

              A: Pancen! Kita prioritasake safety lan kualitas, mulane botol tumbler digawe saka stainless steel 304 bahan pangan berkualitas tinggi. Ora mung aman digunakake kanggo omben-omben, nanging uga nggawe botol entheng lan gampang digawa.


              P: Apa botol tumbler duwe desain anti bocor?

              A: Ya, botol tumbler stainless steel kita dilengkapi tutup tanpa BPA anti bocor lan terisolasi. Tutup flip-open dirancang kanggo nahan cairan kanthi aman ing njero, nyegah bocor utawa tumpahan. Sampeyan bisa kanthi yakin nggawa ing tas utawa tas ransel.


              P: Apa botol tumbler 750ml bisa pas karo wadhah cangkir standar?

              A: Ya, botol tumbler kita dirancang kanggo pas karo wadhah cangkir standar. Iki nggawe trep banget kanggo mlaku-mlaku, apa sampeyan lagi ing mobil, ing gedung olahraga, utawa ing kantor.


              P: Apa botol tumbler gampang diresiki?

              A: Pancen! Ngresiki botol tumbler stainless steel 750ml gampang. Disaranake ngumbah tangan nganggo banyu sabun sing anget kanggo njamin reresik lan perawatan sing tepat. Aja nggunakake pembersih abrasif utawa dilebokake ing mesin cuci piring, amarga iki bisa mengaruhi daya tahan botol.


              P: Apa aku bisa nggunakake botol tumbler kanggo omben-omben kajaba banyu?

              A: Ya, mesthi! Botol tumbler kita sampurna kanggo macem-macem ombenan kalebu ombenan panas utawa adhem kaya kopi, teh, jus, utawa koktail. Cukup serbaguna kanggo nampung ombenan pilihan sampeyan sedina muput.


              P: Apa layanan pelanggan kasedhiya kanggo botol tumbler?

              A: Kita setya nyedhiyakake layanan pelanggan sing apik. Yen sampeyan duwe masalah utawa pitakonan babagan botol tumbler stainless steel 750ml, aja ragu-ragu hubungi kita. Kita ing kene kanggo nulung sampeyan lan njamin kepuasan sampeyan.


              Hot Tags: Botol Tumbler Stainless Steel, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.