Kekuwatan Kita

Welcome pelanggan ing ngarep lan luar negeri kanggo kerjo bareng tulus lan nggawe brilliance bebarengan.

Pengalaman Produksi

wis luwih saka 13 taun pengalaman produksi

Aplikasi Produk

Botol banyu stainless steel Cocog kanggo urip saben dina, pasokan pawon, pasokan ruangan, pasokan kemah, hadiah

Pasar Produksi

Produk sing akeh didol menyang Eropa, Amerika, Jepang lan Korea Selatan

  • #

Babagan awake dhewe

Ing 2018, kita miwiti mbangun pabrik botol banyu stainless steel, lan nggawe prestasi sarwa, supaya ing 2020, kita ditambahi ukuran pabrik, dibangun maneh lan ngadegake Wuyi Honghao Industry And Trade Co., Ltd.Our bisnis utama babaganbotol banyu, botol stainless steel, labu vakum.Ing industri produksi botol termos stainless steel, wis luwih saka 13 taun pengalaman produksi, saiki wis 8000+ area produksi, 60+ karyawan. Ing taun anyar, pabrik kita wis terus-terusan ditambahi pasukan produksi lan luwih tightened kekuatan technical, lan wis mbentuk mekanisme operasi perusahaan sing entheng. Welcome pelanggan ing ngarep lan luar negeri kanggo kerjo bareng tulus lan nggawe brilliance bebarengan.

  • 13+ taun
    saka pengalaman produksi
  • 60+ wong
    Jumlah karyawan
  • 8000+
    area produksi

Kabar

Apa kekurangan botol banyu stainless steel?

Apa kekurangan botol banyu stainless steel?

Nalika botol banyu stainless steel umume populer kanggo daya tahan, safety, lan ramah lingkungan

Apa gunane botol shaker?

Apa gunane botol shaker?

Botol shaker minangka jinis wadhah sing dirancang kanggo nyampur lan nyiyapake omben-omben, utamane digunakake kanggo nggawe protein shake lan ombenan bubuk utawa cairan liyane.

Pandhuan Tuku Botol Olahraga

Pandhuan Tuku Botol Olahraga

Kanggo wong sing duwe kebiasaan olahraga, botol banyu bisa diarani minangka salah sawijining aksesoris sing penting. Kajaba iku bisa kanggo ngisi banyu ilang ing sembarang wektu.

Bahan botol banyu olahraga sing luwih apik?

Bahan botol banyu olahraga sing luwih apik?

Sampeyan bisa milih antarane botol banyu olahraga lan ceret stainless steel, nanging sampeyan kudu golek karo kualitas dijamin, sawise kabeh, sampeyan ngombe saben dina.

Apa sing diarani cangkir kopi kanthi tutup?

Apa sing diarani cangkir kopi kanthi tutup?

Mug kopi kanthi tutup asring diarani "mug travel" utawa "mug travel kopi." Mug iki biasane dilengkapi tutup kanggo njaga isine panas lan nyegah tumpahan nalika lagi lelungan.

Napa nggunakake botol banyu stainless steel? Njupuk saham saka 4 kaluwihan cangkir banyu stainless steel

Napa nggunakake botol banyu stainless steel? Njupuk saham saka 4 kaluwihan cangkir banyu stainless steel

Ing taun-taun pungkasan, botol banyu stainless steel wis dadi luwih populer dibandhingake karo botol banyu plastik lan kaca. Alasan khusus kenapa wong milih botol banyu stainless steel beda-beda ...

Labu vakum stainless steel kanthi owah-owahan warna

Labu vakum stainless steel kanthi owah-owahan warna

Minangka produsen profesional cangkir termos, perusahaan kita bangga banget kanggo nambani pelanggan kanthi serius lan profesional. Kita ngerti pentinge nyukupi kabutuhan pelanggan lan ngupayakake nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik.

Apa botol termos sing cerdas?

Apa botol termos sing cerdas?

Botol termos cerdas, uga dikenal minangka botol termos cerdas utawa botol banyu cerdas, yaiku versi botol termos tradisional utawa botol termos vakum sing ditingkatake kanthi teknologi. Iki nggabungake macem-macem fitur elektronik lan pilihan konektivitas kanggo mbantu pangguna nglacak lan ngatur suhu ngombe lan ngombe kanthi luwih efisien.