Ngarep > Kabar > Warta Industri

Bahan botol banyu olahraga sing luwih apik?

2023-09-12

Sampeyan bisa milih antarane kettles aluminium lan kettles stainless steel, nanging sampeyan kudu golek karo kualitas dijamin, sawise kabeh, sampeyan ngombe saben dina. "Ketel olahraga digawe saka aluminium murni. Minangka negara utama produk aluminium, China duwe macem-macem produk sing lengkap. Ing babagan pilihan materi, saben pabrikan duwe bedane dhewe. Akeh merek ketel domestik nggunakake aluminium murni kanthi kemurnian 99,5 %.

Cangkir olahraga plastik bisa digawe saka PP utawa bahan anyar TRITAN (PCTG). materi PC kudu digunakake minangka sethitik sabisa. Sanajan ora dilarang ing China, panggunaane wis dilarang ing Eropa, Amerika lan pasar botol bayi. Bisphenol A bakal precipitate ing suhu dhuwur. Efek ing sistem reproduksi. Kajaba iku, anggere plastik, coba aja nggunakake suhu dhuwur, wisuh nganggo barang sing cetha, lan gunakake deterjen netral. Yen lumahing plastik wis rusak, iku bakal precipitated karo soko. Sawise kabeh, umume plastik diekstrak saka minyak bumi.

Ingbotol banyu olahragakudu digawe saka 304 stainless steel. Umumé, 304 stainless steel ora bakal nimbulaké gawe piala kanggo awak manungsa.

sports water bottle

Nalika milih tuwung banyu, sampeyan bakal nimbang safety, kaendahan, fungsi lan faktor liyane saka tuwung banyu. Yen cangkir sing arep sampeyan tuku saiki utamane disimpen ing kantor utawa ing omah kanggo ngombe banyu, dianjurake kanggo milih cangkir kaca utawa cangkir keramik. Yen sampeyan kerep njupuk metu, , Disaranake nggunakake plastik pp utawa Tritan cangkir banyu plastik. Yen sampeyan kudu anget, sampeyan mung bisa tuku cangkir termos stainless steel.

Umumé, aluminiumbotol banyu olahragas luwih umum digunakake. Paling ceret olahraga digawe saka aluminium murni. China, minangka negara gedhe saka produk aluminium, wis sawetara saka sudhut produk. Ing babagan pilihan materi, saben pabrikan duwe bedane dhewe. Akeh merek ketel domestik nggunakake aluminium murni kanthi kemurnian 99,5%, nanging kahanan nyata ora. Kanthi cara iki, malah akeh manufaktur nggunakake aluminium daur ulang. Yen kemurnian aluminium digunakake ing botol banyu olahraga ora dhuwur, utawa kekandelan tembok wis Cut sudhut, iku bakal gampang dentated, bejat utawa malah bledosan amarga tabrakan utawa Mudhun sak nggunakake. Umumé, luwih dhuwur kemurnian bahan aluminium sing digunakake ingbotol banyu olahragas lan kekandelan tembok tekan standar, sing luwih apik kekuatan lan kateguhan botol banyu olahraga bakal, lan kuwat kemampuan kanggo nolak tabrakan lan impact. Mesthi, kualitas sing luwih apik, biaya lan rega bakal nambah.

Ing kahanan sing ekstrem kaya papan sing dhuwur utawa wilayah kutub, duwe ketel terisolasi sing nyegah banyu saka pembekuan iku penting. Fitur iki mesthekake yen wong duwe akses menyang refreshment Cairan tanpa kuwatir babagan banyu dadi es, sing bisa nylametake urip ing lingkungan sing angel.


sports water bottle