Ngarep > Produk > Botol Olahraga > Botol Air Olahraga Kab
              Botol Air Olahraga Kab
              • Botol Air Olahraga KabBotol Air Olahraga Kab
              • Botol Air Olahraga KabBotol Air Olahraga Kab
              • Botol Air Olahraga KabBotol Air Olahraga Kab
              • Botol Air Olahraga KabBotol Air Olahraga Kab
              • Botol Air Olahraga KabBotol Air Olahraga Kab

              Botol Air Olahraga Kab

              Botol Air Olahraga Dinding Ganda Uirzotn® Stainless Steel - pendamping hidrasi utama kanggo para penggemar fitness. Diprodhuksi dening pabrik kita, botol stainless steel tembok dobel iki nggabungake daya tahan lan kinerja. Tetep terhidrasi sajrone latihan nganggo Uirzotn®.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk

              Botol Air Olahraga Kab

              Botol Air Olahraga Dinding Ganda Uirzotn® Stainless Steel - pendamping hidrasi sing sampurna kanggo para atlit lan penggemar fitness. Diprodhuksi kanthi bangga dening pabrik kita, botol banyu iki dirancang kanggo nyukupi panjaluk dhuwur saka gaya urip aktif nalika nawakake kualitas lan kinerja sing luar biasa. . Apa sampeyan luwih seneng banyu es nalika latihan sing kuat utawa nyedhot kopi panas ing wayah esuk sing adhem, botol iki wis nutupi sampeyan. Botol Air Olahraga ora mung njaga ombenan sing adhem utawa panas nanging uga nyegah kondensasi, njamin pengalaman sing ora kringet.


              Fitur Product lan Aplikasi

              Aplikasi: Botol Air Olahraga Dinding Ganda Uirzotn® Stainless Steel minangka pilihan sing serbaguna lan dipercaya kanggo macem-macem kegiatan lan setelan. Ing ngisor iki sawetara cara sampeyan bisa nggunakake:

              Olahraga lan Kebugaran: Tetep terhidrasi sajrone latihan, aktivitas olahraga, lan rutinitas fitness. Konstruksi sing awet lan desain anti bocor nggawe cocog kanggo sesi gym sing kuat, kelas yoga, sepedaan, mlaku, lan liya-liyane.

              Petualangan Outdoor: Apa sampeyan lagi hiking, camping, utawa mendaki gunung, botol banyu iki kudu diduweni. Insulasi vakum tembok dobel ndadekake omben-omben sampeyan kadhemen sajrone kenaikan musim panas utawa nggawe teh panas ing bengi kemah sing adhem.

              Panggunaan Kantor lan Saben Dina: Desain botol banyu sing ramping lan apik banget iki cocog kanggo panggunaan kantor. Tansah banyu utawa omben-omben panas favorit sampeyan tanpa kuwatir babagan tumpahan utawa bocor. Cocog banget ing umume wadhah cangkir, dadi kanca sing cocog kanggo lelungan saben dina.

              Lelungan: Njupuk Botol Banyu Olahraga iki nalika lelungan. Tutup anti bocor njamin barang-barang sampeyan aman saka tumpahan ing tas utawa tas ransel. Tetep terhidrasi ing endi wae petualangan sampeyan.

              Kanthi bahan premium, insulasi vakum, desain anti bocor, lan gagang sing gampang digawa, Botol Air Olahraga Tembok Ganda Stainless Steel Uirzotn® nawakake penak, daya tahan, lan gaya kanggo macem-macem aplikasi. Tetep terhidrasi lan seger ing ngendi wae nganggo botol banyu sing dipercaya lan kinerja dhuwur iki.


              Spesifikasi

              - Model: VK-SP2050A

              -Bahan: SUS304 stainless steel

              - Kapasitas: 500ml (350ml, 600ml, 750ml, 1000ml kasedhiya)

              -Packing: polybag, kothak individu.






              FAQ

              1. Apa botol banyu stainless steel BPA-free?

              Ya, botol banyu stainless steel digawe saka bahan bebas BPA premium. Aman digunakake lan ora ngemot bahan kimia sing mbebayani.


              2. Suwene botol banyu bisa tetep ombenan panas utawa kadhemen?

              Desain tembok dobel terisolasi vakum kita bisa njaga minuman panas nganti 24 jam lan adhem nganti 24 jam. Nyedhiyakake insulasi sing apik kanggo njaga suhu ombenan sing dikarepake.


              3. Apa botol banyu bisa bocor?

              Ora, botol banyu kita duwe gasket tutup silikon anti bocor lan kedap udara. Iki njamin botol sampeyan ora bakal bocor, sanajan ing kahanan sing angel. Sampeyan bisa dipercaya manawa ombenan sampeyan bakal tetep tanpa bocor, tetep seger lan ora ana bau sing ora dikarepake.


              4. Apa aku bisa nyelehake es batu ing botol banyu?

              Pancen! Bukaan cangkeme botol banyu kita gampang diisi es persagi. Seneng omben-omben sing seger lan tetep adhem luwih suwe.


              5. Apa botol banyu gampang digawa?

              Ya, botol banyu kita dirancang kanthi gagang gedhe supaya gampang digawa. Iku wangun ergonomis, nggawe siji-tangan nggunakake breeze. Iku ora mung fungsional nanging uga apik gayane lan trep kanggo on-the-go hidrasi.


              6. Carane ngresiki botol banyu?

              Bahan stainless steel gampang kanggo ngresiki lan njaga. Sampeyan bisa ngumbah kanthi tangan nganggo banyu sabun sing anget utawa nggunakake sikat botol. Ora dianjurake kanggo nyelehake ing mesin pencuci piring amarga bisa mengaruhi integritas insulasi vakum.


              7. Apa botol banyu cocok kanggo aktivitas outdoor?

              Mesthi! Botol banyu kita minangka kanca sing apik kanggo kegiatan ruangan kayata hiking, camping, lan pendakian gunung. Kapabilitas konstruksi lan insulasi sing awet nggawe sampurna kanggo petualangan apa wae.


              8. Apa kapasitas botol banyu?

              Kita nawakake macem-macem ukuran botol banyu kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Mangga dipriksa katrangan produk kanggo kapasitas tartamtu saka botol banyu sing kasengsem ing.
              Bebas bae kanggo hubungi yen sampeyan duwe pitakonan utawa uneg-uneg liyane. Kita kene kanggo njamin kepuasan sampeyan lan nyedhiyakake pengalaman botol banyu olahraga vakum stainless steel sing berkualitas.


              Hot Tags: Botol Air Olahraga, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.