Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa sing diarani cangkir kopi kanthi tutup?

2023-09-18

Cangkir kopi karo tutupasring diarani minangka "mug travel" utawa "mug travel kopi." Mug iki biasane dilengkapi tutup kanggo njaga isine panas lan nyegah tumpahan nalika lagi lelungan. Iki populer ing antarane para komuter lan wong sing pengin ngombe kopi utawa omben-omben liyane nalika lelungan utawa ing kantor. Sampeyan uga bisa nemokake jeneng merek utawa deskripsi tartamtu kayata "cangkir termal," "cangkir terisolasi," utawa "cangkir perjalanan termal," gumantung saka fitur lan panggunaan sing dimaksud.



Cangkir kopi karo tutupasring mung disebut "mug karo tutup" utawa "cangkir kopi lidded." Nanging, uga bisa diarani kanthi istilah sing luwih spesifik gumantung saka desain lan fitur, kayata:


Mug travel: Mug iki dirancang kanggo nggunakake on-the-go, asring karo tembok terisolasi lan tutup tahan tumpahan.

Mug termal: Iki mug sing dirancang kanggo njaga omben-omben ing suhu sing dikarepake kanggo wektu sing suwe. Dheweke asring dilengkapi tutup kanggo njaga suhu.

Mug terisolasi: Mug iki nduweni konstruksi tembok dobel kanggo nyedhiyakake insulasi lan asring dilengkapi tutup kanggo nutup panas.

Mug Tumbler: Mug gaya Tumbler biasane duwe tutup lan dirancang supaya gampang dicekel lan digawa.

Mug Sipper: Mug iki duwe tutup kanthi bukaan cilik kanggo nyedhot tanpa mbusak tutup kabeh.

Tumblers travel: Padha mug travel, iki dirancang kanggo portabilitas lan asring duwe tutup.

Jeneng tartamtu bisa beda-beda adhedhasar pabrikan utawa tujuan nggunakake cangkir, supaya sampeyan bisa nemokake macem-macem jeneng kanggocangkir kopi karo tutuping pasar.