Ngarep > Kabar > Warta Industri

Napa nggunakake botol banyu stainless steel? Njupuk saham saka 4 kaluwihan cangkir banyu stainless steel

2023-09-18

Ing taun-taun pungkasan,botol banyu stainless steelwis dadi luwih populer dibandhingake karo botol banyu plastik lan kaca. Alasan tartamtu kok wong milihbotol banyu stainless steelbeda-beda, nanging kinerja insulasi termal kudu dadi salah sawijining sebab kenapa wong tuku. Paling cangkir termos stainless steel bisa tetep kadhemen kanggo 24 jam lan panas kanggo 12 jam, lan cocok kanggo nggunakake ing sembarang mangsa taun.

1. Daur ulang apik kanggo lingkungan

Ing Amerika Serikat wae, 1.500 botol banyu plastik siji-siji dikonsumsi saben detik. Iki nyebabake akeh polusi sampah plastik, utamane 80% botol plastik sing ora bisa didaur ulang, lan luwih saka 38 yuta botol plastik dikirim menyang TPA ing saindenging Amerika Serikat.


Kabar apik yaiku luwih akeh wong sing pengin digunakake manehbotol banyu stainless steelminangka alternatif kanggo botol plastik.

Perlindhungan lingkungan minangka salah sawijining kaluwihan paling gedhe saka cangkir banyu stainless steel, amarga nalika jumlah wong sing nggunakake cangkir banyu stainless steel ngluwihi jumlah botol plastik, uga tegese botol plastik sing luwih sithik sing kita deleng ing TPA saben taun. Nalika kita nggunakake cangkir banyu stainless steel, kita nyuda polusi plastik; nalika kita ora nggunakake cangkir banyu stainless steel, iku uga bisa didaur ulang.


Nanging, umume tong sampah ing pinggir dalan saiki ora nampa cangkir banyu stainless steel. Yen pancene pengin tuwung banyu stainless steel didaur ulang, sampeyan bisa hubungi Biro Manajemen Solid Waste lokal langsung, utawa ngirim tuwung stainless steel kanggo pabrik daur ulang baja kanggo Processing.

2. Produksi luwih hemat energi

Botol banyu stainless steel mbutuhake energi kurang saka wektu tinimbang botol banyu plastik. Sepisanan, sudut pandang iki rada masalah. Produksi baja tahan karat mbutuhake bahan baja tahan karat lan alat penggilingan, yaiku proyek gedhe. Nanging, stainless steel dudu barang konsumen sing cepet. Umur layanan cangkir termos luwih suwe tinimbang botol banyu plastik. Nalika umur layanan saya tambah, cangkir banyu stainless steel pancen luwih awet tinimbang botol banyu plastik.

3. Panggunaan lestari

Nalika nerangake kelestarian, topik sing ora bisa diendhani yaiku daya tahan cangkir banyu. Terus terang, suwene cangkir iki bisa digunakake? Akeh produsen botol banyu uga nyoba kekiatan botol banyu. Umumé, umur layanan cangkir stainless steel bisa nganti 12 taun. Daya tahan cangkir termos stainless steel utamane amarga materi kasebut. Stainless steel bisa tahan impact dhuwur tanpa nuduhake akeh banget pratandha saka nyandhang. Ditambah karo daur ulang sing kasebut sadurunge, cangkir termos stainless steel wis dadi pilihan sing paling apik kanggo gaya urip sing lestari. luwih disenengi.

4. Aman lan BPA-free

Bisphenol A (BPA), senyawa sing digunakake kanggo nggawe sawetara plastik, kalebu botol banyu plastik, bisa mengaruhi fungsi endokrin ing manungsa lan kewan nalika dicerna. Ana uga sawetara studi sing ngubungake BPA kanggo masalah reproduksi. Ing taun-taun pungkasan, akeh negara, kalebu Prancis, Kanada lan Belgia, nglarang zat bisphenol A (BPA).


Sanajan mangkono, BPA isih digunakake kanggo nggawe botol banyu plastik umum. Sampeyan ora perlu kuwatir babagan masalah iki nalika nggunakake botol banyu stainless steel. Tuku botol banyu stainless steel uga bisa mbantu sampeyan tetep sehat lan dilindhungi saka zat sing bisa mbebayani.