Ngarep > Kabar > Warta Industri

Pandhuan Tuku Botol Olahraga

2023-09-12

Kanggo wong sing duwe kebiasaan olahraga, botol banyu bisa diarani minangka salah sawijining aksesoris sing penting. Saliyane bisa ngisi banyu sing ilang sawayah-wayah, uga bisa nyingkiri lara weteng amarga ngombe banyu sing ora resik ing njaba. Nanging, saiki ana akeh jinis produk ing pasar. Miturut macem-macem olahraga, bahan, kapasitas, cara ngombe lan rincian liyane sing ditrapake uga bakal beda. Cara milih mesthi bingung.

First, kita bakal nerangake telung TCTerms tombol sing kudu mbayar manungsa waé kanggo nalika tuku abotol banyu olahraga. Ayo goleki apa sing kudu digatekake.

1. Pilih desain banyu ngombe sing cocog miturut jinis olahraga


Botol olahraga bisa dipérang dadi telung jinis: jinis ngombe langsung, jinis jerami lan jinis push. Miturut macem-macem olahraga, cara ngombe sing ditrapake uga bakal beda. Kaluwihan lan cacat saben jinis bakal diterangake ing ngisor iki.



①Jenis ngombé langsung: Macem-macem desain tutuk botol, cocog kanggo panggunaan olahraga sing entheng

Umume ceret ing pasar yaiku jinis ngombe langsung. Anggere sampeyan nguripake tutuk botol utawa mencet tombol, tutup botol bakal mbukak kanthi otomatis. Kaya botol plastik, sampeyan bisa ngombe langsung saka tutuk. Gampang operate lan duwe macem-macem gaya. Diversifikasi, cocok banget kanggo atlit kabeh umur.


Nanging, yen tutup ora ditutup rapet, cairan ing njero bisa tumpah amarga miring utawa goyang. Kajaba iku, yen sampeyan ora ngontrol jumlah tuang nalika ngombe, bisa uga ana risiko keselak. Disaranake kanggo menehi perhatian luwih nalika nggunakake.

②Jenis jerami: Sampeyan bisa ngontrol jumlah ngombé lan ngindhari isi banyu sing akeh ing siji wektu

Amarga ora cocog kanggo pour banyu akeh bebarengan sawise ngleksanani kuat, yen sampeyan pengin alon mudhun kacepetan ngombé lan ngontrol jumlah banyu ngombe ing wektu siji, sampeyan bisa uga pengin milih jinis jerami banyu. botol. Kajaba iku, sanajan jinis iki diwutahake, cairan ing botol ora gampang tumpah, sing bisa nyuda kedadeyan tas utawa sandhangan dadi teles. Dianjurake kanggo wong sing kerep nindakake kanggo ngleksanani tingkat moderat nganti dhuwur.


Nanging, dibandhingake karo gaya liyane, ing njero jerami luwih gampang nglumpukake rereget, nggawe reresik lan pangopènan rada nyusahake. Disaranake tuku sikat pembersih khusus utawa gaya sing bisa diganti.




③Jenis penet: Trep lan cepet kanggo ngombe, bisa digunakake kanggo olahraga apa wae


Ketel jinis iki bisa ngetokake banyu mung kanthi mencet tipis. Ora mbutuhake kekuwatan kanggo nyerep banyu lan ora gampang keselak. Sampeyan bisa ngombe banyu tanpa gangguan apa wae olahraga sing ditindakake. Kajaba iku, bobote uga entheng. Sanadyan diiseni banyu lan digantung ing awak, ora bakal dadi beban gedhe. Iku cukup cocok kanggo cycling, road running lan olahraga liyane.


Nanging, amarga umume jinis produk iki ora dilengkapi gagang utawa gesper, mula ora trep kanggo digawa. Disaranake sampeyan tuku abotol banyu olahragatutup kapisah kanggo nambah penak saka nggunakake.




2. Pilih bahan miturut syarat panggunaan



Saiki, umume botol olahraga ing pasar digawe saka plastik utawa logam. Ing ngisor iki bakal njlèntrèhaké rong bahan kasebut.




①Plastik: entheng lan gampang digawa, nanging ora duwe efek insulasi lan tahan panas



Daya tarik utama saka plastikbotol banyu olahragas iku padha entheng lan teka ing macem-macem ukuran lan wangun. Sanajan diisi banyu, ora abot banget lan cocok banget kanggo digawa nalika olahraga ruangan. Kajaba iku, tampilan sing prasaja lan transparan ndadekake trep banget kanggo ngresiki, lan sampeyan bisa ndeleng kanthi cepet apa njero botol resik.


Nanging, saliyane ora bisa insulasi termal lan duwe resistensi panas sing winates, luwih cocog kanggo ngisi banyu suhu kamar. Nalika tuku, sampeyan uga kudu menehi perhatian khusus manawa produk kasebut wis lulus sertifikasi safety sing relevan supaya ora ngombe plastik lan bahan beracun liyane sing bisa mbebayani kesehatan sampeyan.



②Metal: tahan kanggo tiba lan awet, lan bisa nampung macem-macem ombenan

Saliyane stainless steel kelas pangan, ceret logam saiki uga duwe bahan sing muncul kayata paduan aluminium utawa titanium. Ceret iki ora mung bisa njaga panas lan kadhemen, nanging ana uga sing bisa ngemot omben-omben asam lan omben-omben olahraga, dadi luwih akeh digunakake. Kajaba iku, fitur utama yaiku kekuwatan lan daya tahan. Sanadyan dicemplungake ing lemah utawa dicemplungake, ora bakal gampang pecah. Cocog banget kanggo digawa kanggo mendaki gunung, jogging lan kegiatan liyane.


Nanging, amarga materi iki ora bisa ndeleng kanthi jelas apa ana rereget sing isih ana ing botol saka njaba, dianjurake kanggo milih botol kanthi cangkeme sing luwih akeh nalika tuku, sing uga luwih trep kanggo ngresiki.




3. Model kanthi kapasitas 500mL utawa luwih luwih disenengi.

Saliyane ngisi banyu sadurunge olahraga, sampeyan uga kudu ngisi banyu akeh sajrone lan sawise olahraga kanggo njaga kekuatan fisik lan nyegah dehidrasi. Mulane, sanajan kanggo olah raga ringan kayata mlaku-mlaku, yoga, nglangi alon, lan liya-liyane, dianjurake kanggo nyiyapake banyu paling sethithik 500mL dhisik. Banyu ngombe luwih cocok.


Kajaba iku, yen sampeyan arep hiking sedina, jumlah banyu sing dibutuhake dening wong siji kira-kira 2000mL. Sanajan ana botol banyu kanthi kapasitas gedhe ing pasar, mesthine bakal krasa abot. Ing kasus iki, dianjurake kanggo dibagi dadi loro utawa patang botol. botol kanggo njamin sumber kelembapan sedina muput.