Ngarep > Produk > Vacuum Flask Kab > Botol banyu kadhemen terisolasi
              Botol banyu kadhemen terisolasi
              • Botol banyu kadhemen terisolasiBotol banyu kadhemen terisolasi
              • Botol banyu kadhemen terisolasiBotol banyu kadhemen terisolasi
              • Botol banyu kadhemen terisolasiBotol banyu kadhemen terisolasi
              • Botol banyu kadhemen terisolasiBotol banyu kadhemen terisolasi
              • Botol banyu kadhemen terisolasiBotol banyu kadhemen terisolasi
              • Botol banyu kadhemen terisolasiBotol banyu kadhemen terisolasi

              Botol banyu kadhemen terisolasi

              Uirzotn® Insulated Cold Water Bottle - the perfect companion for on-the-go hydration. Made by our factory, our brand is known for quality and reliability. Stay refreshed with our double-wall vacuum insulation, keeping drinks hot for 12 hours and cold for 24 hours. Fashionable and made from BPA-free materials, our leak-proof bottle is ideal for any activity. Choose Uirzotn® for reliable and stylish hydration.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk

              Botol banyu kadhemen terisolasi

              Botol banyu adhem terisolasi Uirzotn®, pendamping sing cocog kanggo kabutuhan hidrasi sampeyan. Merek kita dikenal kanthi kualitas lan linuwih. Digawe ing pabrik kita, saben botol digawe kanthi ati-ati kanggo nyukupi standar sing paling dhuwur.

              Our insulated cold water bottle features double-wall vacuum insulation, keeping your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours. Say goodbye to lukewarm beverages and enjoy your drinks at the perfect temperature, whether you're on a hike, at the office, or on the go.

              Kanthi desain ramping lan apik gayane, botol banyu kadhemen terisolasi kita ora mung fungsi nanging uga statement fashion. Digawe saka bahan premium BPA-free, mesthekake yen ombenan sampeyan tetep aman lan bebas saka bau lan rasa sing ora dikarepake.

              Tutup anti bocor lan kedap udara njamin botol sampeyan ora bakal tumpah, sanajan ing petualangan sing paling angel. Gagang sing gampang digawa lan bentuke ergonomis nggawe tangan siji dadi gampang.

              Botol banyu kadhemen sing terisolasi gampang diresiki, mung mbilas lan wis siyap kanggo petualangan sabanjure. Kajaba iku, bukaan tutuk sing amba ngidini ngisi lan ngombe es kanthi gampang.

              Pilih botol banyu adhem sing diisolasi Uirzotn® lan nikmati kombinasi gaya, daya tahan, lan fungsionalitas sing sampurna. Tetep terhidrasi lan seger ing ngendi wae nganggo botol banyu premium.


              Spesifikasi

              - Model: VK-CB1050

              -Bahan: 18/8 stainless steel

              - Kapasitas: 350ml, 500ml, 750ml, 1000ml

              - Werna: ireng, putih, biru, kuning, oranye, ungu lsp.

              - Logo: logo selaras ditrima


              Fitur Product lan Aplikasi

              - Botol banyu dirancang kanthi tutup anti bocor lan kedap udara, supaya ora ana tumpahan utawa bocor, sanajan sajrone kegiatan ruangan sing angel utawa nalika lelungan.

              - Bukaan tutuk sing amba ngidini gampang diisi es persagi, dadi sampurna kanggo njaga ombenan sing adhem lan seger.

              - Kanthi desain sing ramping lan ergonomis, botol banyu gampang digawa lan digunakake kanthi tangan siji, dadi trep kanggo kahanan apa wae.

              - Bahan stainless steel ora mung awet lan tahan lama nanging uga gampang di resiki. Cukup wisuh nganggo tangan nganggo banyu sabun anget utawa gunakake sikat botol kanggo ngresiki kanthi lengkap.

              - Sampurna kanggo kegiatan ruangan kayata hiking, camping, lan olahraga, uga kanggo panggunaan saben dina, botol banyu olahraga vakum stainless steel minangka pendamping sing serbaguna kanggo tetep terhidrasi lan ngrasakake minuman favorit.






              FAQ

              P: Suwene suwene botol banyu adhem sing terisolasi?

              A: Insulasi botol banyu sing bentuke cola bisa njaga minuman panas nganti 12 jam lan adhem nganti 24 jam.


              P: Apa botol digawe saka stainless steel?

              A: Ya, botol banyu sing bentuke cola terisolasi digawe saka stainless steel 18/8 kelas dhuwur, sing tahan lama lan nyegah karat utawa pecah.


              P: Apa tutup botol banyu anti bocor?

              A: Ya, tutup botol banyu sing bentuke cola terisolasi dirancang supaya anti bocor lan kedap udara, supaya ora ana tumpahan utawa bocor, sanajan sajrone kegiatan sing angel.


              P: Apa tutup botol banyu BPA-free?

              A: Ya, kabeh tutup botol banyu sing bentuke cola terisolasi bebas BPA lan bebas phthalate, supaya sampeyan bisa ngombe kanthi yakin lan nglindhungi kesehatan.


              P: Apa aku bisa nyelehake es batu ing botol banyu?

              A: Ya, bukaan cangkeme saka botol banyu sing bentuke cola sing terisolasi ngidini gampang diisi karo es persagi, supaya ombenan sampeyan adhem lan seger.


              P: Kepiye carane ngresiki botol banyu?

              A: Ngresiki botol banyu sing bentuke cola terisolasi gampang. Cukup wisuh nganggo tangan nganggo banyu sabun anget utawa gunakake sikat botol kanggo ngresiki kanthi lengkap.


              P: Apa aku bisa nggunakake botol banyu kanggo kegiatan ruangan?

              A: Pancen! Botol banyu sing bentuke cola terisolasi cocog kanggo kegiatan ruangan kayata hiking, camping, lan olahraga. Desain lan insulasi sing awet bakal njaga omben-omben sampeyan ing suhu sing sampurna nalika sampeyan seneng petualangan.


              P: Apa aku bisa nggunakake botol banyu kanggo saben dina?

              A: Ya, botol banyu sing bentuke cola terisolasi iku serbaguna lan cocog kanggo panggunaan saben dina. Iki minangka cara sing trep lan ramah lingkungan kanggo tetep terhidrasi lan nikmati omben-omben favorit sedina muput.


              Hot Tags: Botol Air Dingin Terisolasi, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.