Ngarep > Produk > Vacuum Flask Kab > Botol Air Insulated Stainless Steel
              Botol Air Insulated Stainless Steel
              • Botol Air Insulated Stainless SteelBotol Air Insulated Stainless Steel
              • Botol Air Insulated Stainless SteelBotol Air Insulated Stainless Steel
              • Botol Air Insulated Stainless SteelBotol Air Insulated Stainless Steel
              • Botol Air Insulated Stainless SteelBotol Air Insulated Stainless Steel
              • Botol Air Insulated Stainless SteelBotol Air Insulated Stainless Steel
              • Botol Air Insulated Stainless SteelBotol Air Insulated Stainless Steel

              Botol Air Insulated Stainless Steel

              Botol Air Insulated Stainless Steel dening Uirzotn® Kanthi insulasi sing unggul, desain anti bocor, lan estetika sing apik, botol tanpa BPA iki nggawe minuman sampeyan panas utawa adhem nganti suwe. Iku awet, portabel, lan ramah lingkungan. Nganyarke game hidrasi nganggo piranti omben premium Uirzotn®.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk

              Botol Air Insulated Stainless Steel

              Ngenalke Botol Air Insulated Stainless Steel Uirzotn®, pendamping sing sampurna kanggo kabeh kabutuhan hidrasi sampeyan. Botol berkualitas tinggi iki digawe saka baja tahan karat sing tahan lama lan duwe insulasi tembok dobel, supaya minuman sampeyan panas utawa adhem nganti pirang-pirang jam. Kanthi desain anti bocor lan estetika sing ramping, praktis lan apik gayane. Tetep terhidrasi nalika lelungan nganggo Botol Air Insulated Stainless Steel.

              Keuntungan saka botol banyu terisolasi stainless steel

              Ramah Lingkungan: Kanthi nggunakake botol banyu terisolasi sing bisa digunakake maneh, sampeyan bisa nyuda kabutuhan botol plastik siji-siji, sing bisa nduwe pengaruh positif marang lingkungan kanthi nyuda sampah plastik.

              Anti Bocor: Akeh botol terisolasi stainless steel dilengkapi tutup anti bocor utawa tahan tumpahan, saengga cocog kanggo digawa ing tas utawa ransel tanpa risiko tumpahan sing ora disengaja.

              Versatility: Botol iki cocog kanggo macem-macem ombenan, kalebu banyu, kopi, teh, jus, lan liya-liyane. Sawetara model malah duwe cangkeme sing luwih akeh sing ngidini es batu utawa infus woh.

              Bebas Kondensasi: Konstruksi tembok dobel ora mung njaga cairan ing jero ing suhu sing stabil nanging uga nyegah kondensasi saka njaba botol, supaya tangan lan permukaan garing.


              Fitur Product lan Aplikasi

              - Digawe saka baja tahan karat 18/8 kelas pangan berkualitas tinggi, tahan karat, lan ora karat. BPA-free lan luwih aman tinimbang cangkir plastik.

              - Teknologi insulasi vakum berdinding kaping pindho nggawe minuman panas nganti 24 jam lan adhem nganti 12 jam.

              - Tutup anti bocor kanthi inti njero stainless steel lan dering segel silikon bahan pangan kanggo proteksi anti bocor 360 °.

              - Kalebu saringan teh sing bisa dicopot kanggo seduh teh utawa bisa digunakake minangka cangkir biasa kanggo ombenan apa wae.

              - Pad ngisor silikon non-slip nyedhiyakake stabilitas.

              - Kapasitas 17 ons ndadekake becik kanggo digunakake ing sekolah, kantor, gym, utawa kegiatan ruangan.

              - Gampang pas karo wadhah cangkir mobil, rak sepeda, lan kanthong sisih ransel.

              - Available in various colors.

              - Cocog minangka hadiah kanggo kulawarga, kanca, utawa kolega.

              - Layanan pelanggan sing apik banget sing diwenehake liwat email kanggo pitakon utawa masalah.


              Spesifikasi

              - Model: VK-VF3050

              - Nama Produk: Botol Air Terisolasi Stainless Steel

              - Fungsi: tetep ngombe piping panas utawa es adhem

              - Teh infuser: klebu






              FAQ

              Q1: Apa tampilan LED ing botol banyu terisolasi stainless steel anti banyu?

              A1: Ya, tampilan LED ing botol banyu anti banyu. Iki dirancang kanggo tahan cipratan banyu lan bisa digunakake kanthi aman ing kahanan udan.


              Q2: Kepiye tampilan LED ing botol banyu?

              A2: Tampilan LED ing botol banyu dioperasikake kanthi baterei lan kanthi otomatis nuduhake suhu cairan ing njero. Nggunakake sensor kanggo ngukur suhu lan nampilake ing layar.


              Q3: Can I replace the battery of the LED display?

              A3: Ya, baterei tampilan LED bisa diganti. Sampeyan bisa kanthi gampang nyopot kompartemen baterei ing ngisor botol banyu lan ngganti karo baterei anyar yen perlu.


              Q4: Apa tampilan LED tahan impact?

              A4: Tampilan LED dirancang kanggo awet lan tahan impact. Nanging, pasukan gedhe banget utawa nyelehake botol saka dhuwur sing signifikan bisa ngrusak tampilan. Disaranake kanggo nangani kanthi ati-ati kanggo njamin umur dawa.


              Q5: Carane akurat maca suhu ing tampilan LED?

              A5: Tampilan LED nyedhiyakake maca suhu sing cukup akurat, nanging bisa uga ana variasi sing sithik amarga faktor kaya suhu sekitar utawa wektu sing wis suwe wiwit nyiram cairan kasebut. Paling apik nggunakake tampilan minangka referensi lan ora mung gumantung ing pangukuran suhu sing tepat.


              Q6: Apa aku bisa ngresiki botol banyu nganggo tampilan LED?

              A6: Ya, botol banyu kanthi tampilan LED dirancang supaya gampang di resiki. Sampeyan bisa ngumbah tangan nganggo banyu sabun sing anget, supaya ora nyelehake tampilan LED utawa kompartemen baterei.


              Hot Tags: Botol Air Terisolasi Stainless Steel, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.