Ngarep > Produk > Botol banyu > Kaca Can Cup Sublimasi
              Kaca Can Cup Sublimasi
              • Kaca Can Cup SublimasiKaca Can Cup Sublimasi

              Kaca Can Cup Sublimasi

              Uirzotn Glass Can Cup Sublimation, produk sing sampurna kanggo wong sing seneng ngombe minuman favorit kanthi gaya. Digawe dening manufaktur top ing China, produk iki minangka solusi sing cocog kanggo wong-wong sing pengin cangkir berkualitas tinggi sing bisa tahan uji wektu.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk



              Yen sampeyan lagi looking for a kualitas kaca Can Cup Sublimation supplier sing nawakake pilihan pangaturan dhewe, katon ora luwih saka Uirzotn. Keahlian lan perhatian kita kanggo rinci mesthekake yen sampeyan bakal nampa produk sing ora mung katon apik nanging uga bisa digunakake kanthi sampurna. Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk lan opsi pangaturan dhewe.



              Ing pabrik kita, kita njupuk care sakabehe ing prodhuksi kita Kaca Can Cup Sublimasi. Kabeh produk digawe kanthi bahan sing paling apik lan digawe kanthi teliti kanthi rinci. Iki mesthekake yen saben cangkir ora mung visual nggumunke nanging uga fungsional lan awet.


              Apa sing nggawe Sublimasi Kaca Can Cup yaiku kemampuane bisa disesuaikan kanthi lengkap. Saka wangun lan ukuran cangkir kanggo desain lan werna, kita nawakake macem-macem pilihan sing cocog karo rasa apa wae. Apa sampeyan nggoleki logo sing prasaja utawa desain sing kompleks, multi-warna, kita duwe alat lan keahlian kanggo nggawe visi sampeyan.


              Proses sublimasi mesthekake yen saben cangkir sregep lan tahan suwe. Liwat sublimasi, tinta diselehake ing kaca lan dadi bagean saka cangkir, tinimbang lungguh ing ndhuwur. Iki tegese desain ora bakal luntur, pecah, utawa kupas, sanajan wis bola-bali digunakake lan wisuh.


              Sublimasi Kaca Can Cup kita sampurna kanggo macem-macem bisnis, saka restoran lan kafe menyang perusahaan promosi lan perencana acara. Dheweke uga nggawe hadiah sing apik kanggo kulawarga, kanca, lan rekan kerja. Kanthi akeh pilihan pangaturan dhewe sing kasedhiya, kemungkinan ora ana telas.








              FAQ

              Q: Apa printing sublimasi ing cangkir kaca?

              A: Pencetakan sublimasi minangka teknik nggunakake panas kanggo nransfer tinta saka kertas khusus menyang cangkir kaca, nggawe desain sing sregep lan tahan lama.


              P: Apa mesin cuci piring tutup kayu aman?

              A: Ora, paling apik kanggo wisuh tangan tutup kanggo njaga kekiatan lan katon.


              P: Apa aku bisa nggunakake cangkir kanggo omben-omben panas lan adhem?

              A: Ya, cangkir kaca sublimasi 16oz bisa nahan minuman panas lan adhem.


              P: Apa desain ing cangkir saya bakal ilang?

              A: Printing sublimasi ngasilake desain sing tahan lama, tahan luntur, njamin daya tarik visual sing tahan lama.


              P: Ing endi bisa dicithak desain khusus?

              A: Akeh layanan printing nawakake printing sublimasi kanggo desain pribadi ing cangkir kaca.


              Hot Tags: Kaca Can Cup Sublimasi, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.