Ngarep > Produk > Botol banyu > Mug Kopi Subimasi Kab
              Mug Kopi Subimasi Kab
              • Mug Kopi Subimasi KabMug Kopi Subimasi Kab
              • Mug Kopi Subimasi KabMug Kopi Subimasi Kab
              • Mug Kopi Subimasi KabMug Kopi Subimasi Kab
              • Mug Kopi Subimasi KabMug Kopi Subimasi Kab
              • Mug Kopi Subimasi KabMug Kopi Subimasi Kab
              • Mug Kopi Subimasi KabMug Kopi Subimasi Kab

              Mug Kopi Subimasi Kab

              Cangkir Air Kopi Subimasi merek Uirzotn digawe saka baja tahan karat 304, nyedhiyakake daya tahan lan penampilan sing apik. Kanthi teknologi insulasi vakum, minuman kasebut tetep anget utawa adhem nganti suwe. Mug 17oz iki sampurna kanggo nikmati kopi utawa omben-omben liyane nalika lelungan.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk

              Mug Kopi Subimasi Kab

              Uirzotn ora mung merek, nanging pabrik khusus ing produksi stainless steel Sublimation Water Mugs premium. Kanthi keahliane ing manufaktur baja tahan karat, Uirzotn mesthekake yen cangkir iki digawe nggunakake baja tahan karat 304 berkualitas tinggi, njamin daya tahan lan tahan karat. Mug kasebut nduweni teknologi insulasi vakum, njaga omben-omben sampeyan ing suhu sing dikarepake kanggo wektu sing suwe. Komitmen Uirzotn kanggo pakaryan kualitas lan perhatian marang detail nggawe Cangkir Air Kopi Sublimasi dadi pilihan sing bisa dipercaya kanggo wong sing ngapresiasi produk sing digawe kanthi apik lan tahan lama.


              Spesifikasi

              Model: VK-MS 1051

              Kapasitas: 510 ml

              Gaya: Mug Kopi Subimasi


              Fitur lan Aplikasi

              Cangkir Air Kopi Sublimasi nawakake sawetara kaluwihan sing ndadekake pilihan sing apik kanggo para penggemar kopi lan minuman. Kaping pisanan, teknologi insulasi vakum njamin omben-omben panas, kayata kopi utawa teh, tetep anget nganti suwe. Kajaba iku, uga nggawe omben-omben sing adhem luwih adhem nganti suwe, dadi sampurna kanggo ngombe minuman es sing nyegerake.

              Permukaan sublimasi cangkir ngidini kustomisasi lan personalisasi, amarga bisa digunakake minangka kanvas kanggo nyetak desain, logo, utawa gambar sing unik. Iki ndadekake pilihan becik kanggo individu, bisnis, acara promosi, utawa minangka hadiah pribadi.

              Kapasitas cangkir 17oz nyedhiyakake ruang sing cukup kanggo nyediakake minuman panas utawa adhem sing paling disenengi. Ukurane becik kanggo njupuk petualangan ing njaba ruangan, menyang kantor, utawa kanggo ngombe ombenan santai ing omah utawa ing perjalanan.

              Kajaba iku, cangkir digawe saka baja tahan karat 304 sing berkualitas tinggi, sing dikenal kanthi daya tahan, tahan karat, lan kemampuan kanggo njaga rasa lan kualitas minuman kasebut.

              Sakabèhé, Sublimation Coffee Water Mug nggabungake fungsionalitas, kustomisasi, daya tahan, lan desain sing ramping, dadi pilihan sing dipercaya lan apik kanggo para penggemar minuman.







              FAQ

              Q1: Suwene ora isolasi vakum supaya kopi anget ing Sublimasi Kopi Water Mug?

              A1: Insulasi vakum cangkir mbantu nahan panas kopi sajrone wektu sing suwe, biasane nganti 6-8 jam, supaya minuman sampeyan tetep panas luwih suwe.


              Q2: Apa aku bisa nggunakake cangkir iki kanggo omben-omben sing adhem?

              A2: Pancen! Insulasi vakum uga dianggo kanggo njaga omben-omben sing adhem luwih adhem nganti suwe, saengga cocog kanggo ngombe minuman sing adhem kaya es kopi utawa es teh.


              Q3: Apa aku bisa nggawe mug kanthi desain dhewe?

              A3: Ya, permukaan sublimasi cangkir bisa disesuaikan karo desain, logo, utawa gambar sing unik. Iki ngidini sampeyan nambah sentuhan pribadi utawa promosi merek liwat cangkir.


              Q4: Apa kapasitas Sublimasi Kopi Water Mug?

              A4: Mug nduweni kapasitas 17oz, nyedhiyakake papan sing cukup kanggo omben-omben panas utawa adhem sing disenengi. Ukuran iki ndadekake sampurna kanggo porsi gedhe nalika ing perjalanan utawa ing omah.


              Hot Tags: Subimation Coffee Water Mug, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.