Ngarep > Produk > Mug Kopi > Mug Termo Stainless Steel
              Mug Termo Stainless Steel
              • Mug Termo Stainless SteelMug Termo Stainless Steel
              • Mug Termo Stainless SteelMug Termo Stainless Steel
              • Mug Termo Stainless SteelMug Termo Stainless Steel
              • Mug Termo Stainless SteelMug Termo Stainless Steel
              • Mug Termo Stainless SteelMug Termo Stainless Steel
              • Mug Termo Stainless SteelMug Termo Stainless Steel

              Mug Termo Stainless Steel

              Uirzotn® minangka produsen terkemuka Mug Termo Stainless Steel berkualitas tinggi. Kanthi komitmen kanggo keunggulan, cangkir kita dirancang kanggo nyukupi standar daya tahan lan kualitas sing paling dhuwur. Cangkir kita digawe saka baja tahan karat premium, njamin kinerja tahan lama lan retensi suhu sing luar biasa. Apa sampeyan pengin ngombe minuman panas utawa adhem, Mug Thermo Stainless Steel dibangun kanggo njaga suhu sing dikarepake sajrone wektu sing suwe. Kanthi desain sing apik lan apik, mug kita sampurna kanggo panggunaan saben dina, ing omah, ing kantor, utawa ing perjalanan. Yen sampeyan milih Uirzotn®, sampeyan bisa dipercaya manawa sampeyan entuk produk sing dipercaya lan ramah lingkungan sing bakal nambah pengalaman ngombe. Jelajahi koleksi cangkir stainless steel 30oz lan gawe momen saben dina luwih nyenengake.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk

              Mug Termo Stainless Steel

              Ngenalke Uirzotn®, produsen utama Stainless Steel Thermo Mug. Merek kita sinonim karo kualitas, daya tahan, lan gaya sing luar biasa. Minangka pabrik Thermo Mug Stainless Steel khusus, kita bangga nggawe cangkir sing ngluwihi pangarepan.

              Mug Thermo Stainless Steel dirancang kanggo nyukupi kabutuhan minuman saben dinane. Kanthi kapasitas loman sawijining, sampeyan bisa seneng jumlah substansial saka ombenan panas utawa kadhemen favorit, supaya sampeyan seger sedina muput. Konstruksi baja tahan karat njamin retensi suhu sing optimal, supaya minuman sampeyan tetep panas kanggo wektu sing luwih suwe utawa es adhem, gumantung saka pilihan sampeyan.

              Ing Uirzotn®, kita prioritasake fungsi lan penak. Cangkir kita dilengkapi tutup sing aman kanggo nyegah bocor utawa tumpahan, dadi cocog kanggo lelungan, petualangan ruangan, utawa mung ngombe ombenan ing omah. Desain sing ramping lan apik gayane saka Stainless Steel Thermo Mug nambah sentuhan keanggunan ing sembarang kesempatan.

              As a responsible manufacturer, we prioritize sustainability. Our mugs are made from high-quality, food-grade stainless steel that is eco-friendly and free from harmful chemicals. By choosing our Stainless Steel Thermo Mug, you are making a conscious choice to reduce plastic waste and protect the environment.

              Rasakake bedane karo Mug Termo Stainless Steel Uirzotn®. Nambah pengalaman ngombe sampeyan kanthi produk sing ngemot kualitas, fungsi, lan gaya. Gabung karo kulawarga Uirzotn® dina iki lan nggawe saben sip dadi paweling.


              Spesifikasi

              - Model: VK-AM30

              - Nama: 30 oz stainless steel mg

              - Efisiensi termal: ya

              - Metode printing: printing sutra, laser engraving etc.

              - Aksesoris: jerami, sikat jerami opsional


              Fitur produk:

              Mug Thermo Stainless Steel dening Uirzotn® nawakake macem-macem fitur luar biasa sing ndadekake kanca sing sampurna kanggo para penggemar minuman. Desain sing ramping ora mung nambah sentuhan keanggunan nanging uga njamin genggeman sing nyaman kanggo gampang ditangani.

              Dibangun saka 100% stainless steel, mug iki njamin daya tahan lan kinerja tahan lama. Iki dirancang kanggo njaga ombenan ing suhu sing dikarepake, amarga insulasi tembok dobel. Apa sampeyan luwih seneng kopi panas kanggo tetep anget utawa banyu es kanggo nyegerake sampeyan ing mangsa panas, cangkir iki wis nutupi sampeyan.

              Keamanan minangka prioritas, mula cangkir iki bebas BPA. Sampeyan bisa yakin manawa ora ana racun sing mbebayani sing bakal mlebu ing minuman sampeyan. Ngresiki cangkir iki gampang amarga aman kanggo mesin cuci piring. Cukup dilebokake ing mesin cuci piring lan nikmati pangopènan tanpa repot.

              Kanthi dhuwur 7 5/8 inci, cangkir stainless steel 30oz iki nyedhiyakake kapasitas sing cukup kanggo ngelak. Senadyan ukuran gedhe, iku pas banget ing ukuran cangkir nduwèni standar, dadi becik kanggo nggunakake nalika commuting utawa ing dalan lelungan.

              Tutup sing cetha tahan cuaca minangka fitur sing menonjol, ngidini sampeyan ngawasi minuman sing isih ana tanpa ngrusak suhu. Iki uga nyegah tumpahan lan njaga omben-omben sampeyan aman sanajan sajrone kegiatan ruangan.

              Apa sampeyan penggemar kopi, pacangan teh, utawa wong sing mung seneng hidrasi nalika lelungan, Stainless Steel Thermo Mug dening Uirzotn® minangka pilihan serbaguna sing nggabungake gaya, fungsionalitas, lan penak. Ngalami kabungahan nyedhot ombenan favorit saka cangkir kualitas dhuwur sing tetep ing suhu sampurna, ngendi wae.






              FAQ

              Q: Apa sampeyan nawakake layanan OEM / ODM?

              A: Ya, kita nawakake layanan OEM / ODM. Kita bisa ngatur desain cangkir, kemasan, lan logo miturut kabutuhan sampeyan.


              P: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge nggawe pesenan akeh?

              A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto kanggo evaluasi. Nanging, elinga yen biaya sampel lan biaya pengiriman bakal dadi biaya sampeyan.


              Q: Apa wektu timbal kanggo produksi?

              A: Wektu timbal kanggo produksi biasane udakara 30-45 dina sawise nampa simpenan lan konfirmasi kabeh rincian.


              P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kanggo produk sampeyan?

              A: Ya, produk kita wis disertifikasi FDA lan tundhuk karo standar keamanan panganan. Kita bisa nyedhiyakake sertifikat sing cocog yen dijaluk.


              P: Apa kebijakan garansi sampeyan?

              A: We offer babar pisan winates ing produk kita marang cacat manufaktur. Hubungi layanan pelanggan kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan garansi.
              Yen sampeyan duwe pitakonan liyane utawa mbutuhake informasi luwih lengkap, please aran gratis kanggo hubungi kita. Kita ing kene kanggo nulungi sampeyan.


              Hot Tags: Mug Thermo Stainless Steel, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.