Ngarep > Produk > Mug Kopi > Mug Kopi Terisolasi
              Mug Kopi Terisolasi
              • Mug Kopi TerisolasiMug Kopi Terisolasi
              • Mug Kopi TerisolasiMug Kopi Terisolasi
              • Mug Kopi TerisolasiMug Kopi Terisolasi
              • Mug Kopi TerisolasiMug Kopi Terisolasi
              • Mug Kopi TerisolasiMug Kopi Terisolasi
              • Mug Kopi TerisolasiMug Kopi Terisolasi

              Mug Kopi Terisolasi

              Uirzotn®, sumber dipercaya kanggo cangkir kopi terisolasi kanthi kualitas dhuwur. Minangka pabrik misuwur sing spesialisasine ing drinkware terisolasi, kita bangga nawakake cangkir kopi terisolasi stainless steel sing nggabungake fungsi, daya tahan, lan gaya. Ngenalake cangkir kopi terisolasi stainless steel Uirzotn® - pendamping sing sampurna kanggo kabeh kabutuhan minuman panas lan adhem. Digawe nganggo baja tahan karat 18/8 berkualitas tinggi lan insulasi tembok dobel, cangkir kita njaga ombenan ing suhu sing dikarepake nganti pirang-pirang jam. Seneng kopi utawa teh panas ing lungo esuk, lan refresh ing sumilir omben-omben es sedina muput.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk

              Mug Kopi Terisolasi

              Mug kita dirancang supaya ramping, apik gayane, lan fungsional. Konstruksi baja tahan karat sing awet njamin panggunaan sing tahan suwe, dene teknologi insulasi sing disegel vakum nyegah transfer panas utawa adhem menyang njaba, njaga tangan sampeyan aman lan nyaman. Tutup sing anti tumpah lan anti bocor nambahi penak lan katentreman nalika sampeyan lagi lelungan.

              Ora mung cangkir kopi terisolasi stainless steel kita unggul ing kinerja, nanging uga prioritas safety lan kelestarian. Kabeh bahan bebas BPA, mesthekake yen ora ana bahan kimia sing mbebayani sing kena kontak karo minuman sampeyan. Kajaba iku, mug sing bisa digunakake maneh mbantu nyuda sampah, dadi pilihan sing ramah lingkungan.

              Sampurna kanggo omah, kantor, utawa ruangan ruangan, cangkir kopi terisolasi stainless steel serbaguna lan bisa dipercaya. Apa sampeyan pengin supaya kopi tetep panas sajrone dina kerja sing sibuk utawa seneng ngombe omben-omben nalika piknik, cangkir kita nyedhiyakake retensi suhu sing ora cocog.

              Rasakake penak, daya tahan, lan gaya cangkir kopi terisolasi stainless steel. Pilih kualitas lan linuwih kanggo kanca ngombe saben dina.

              Digawe kanthi ati-ati kanthi rinci, cangkir kopi terisolasi kita duwe konstruksi baja tahan karat tembok dobel, njamin penylametan suhu sing luar biasa kanggo minuman panas utawa adhem favorit. Ngalami rasa seneng nyruput kopi utawa teh ing suhu sing sampurna sedina muput, apa sampeyan ana ing omah, ing kantor, utawa ing perjalanan.

              At Uirzotn®, we prioritize your satisfaction and safety. Our insulated coffee mugs are crafted from premium, food-grade 18/8 stainless steel, which guarantees both durability and absence of harmful chemicals like BPA. The vacuum insulation technology utilized in our mugs ensures that heat or cold does not transfer to the exterior, keeping your hands safe and comfortable while enhancing the mug's performance.

              Dirancang kanthi gampang, cangkir kopi terisolasi duwe tutup anti tumpahan lan anti bocor, dadi kanca sing apik kanggo lelungan saben dina utawa petualangan ruangan. Desain sing ramping lan kontemporer nambah sentuhan keanggunan kanggo pengalaman ngombe minuman sampeyan.

              Kanthi milih cangkir kopi terisolasi Uirzotn®, sampeyan nggawe pilihan sing ramah lingkungan. Bisa digunakake maneh lan eko-sadar, cangkir iki mbantu nyuda sampah plastik siji-siji nalika njaga ombenan ing suhu sing sampurna.

              Rasakake kualitas lan fungsi sing unggul nganggo cangkir kopi terisolasi Uirzotn®. Nambah rutinitas kopi saben dina lan nikmati keuntungan saka piranti ngombe sing digawe kanthi ahli. Percaya karo komitmen merek kita kanggo nyedhiyakake cangkir kopi terisolasi sing paling apik sing nambah saben sip.


              Spesifikasi

              - Model: VK-AM3050

              -Bahan awak: SUS 304 inner

              - Bahan tutup: plastik

              - Aplikasi: kantor, sekolah lsp.


              Fitur Product lan Aplikasi

              Fitur produk:

              Fitur produk:

              1. Double Walled lan Vacuum Insulated: cangkir kopi terisolasi kita dirancang karo construction pindho tembok sing nggawe spasi airless antarane lapisan, tumindak minangka alangi kanggo transfer suhu. Teknologi insulasi vakum luwih nambah fitur iki, njamin ombenan panas tetep panas lan ombenan adhem tetep adhem nganti pirang-pirang jam.

              2. Leakproof Lid: Leakproof tutup klebu nambah penak lan katentreman atine, ngijini sampeyan kanggo seneng kopi panas utawa teh ing Go tanpa gawe kuatir bab kuthah utawa bocor. Tutup kasebut njamin segel sing aman, njaga suhu lan rasa minuman sampeyan.

              3. Premium Gauge 18/8 Stainless Steel: cangkir kopi terisolasi kita dibangun nggunakake kualitas dhuwur 18/8 stainless steel, dikenal kanggo kekiatan lan resistance kanggo teyeng. Iki mesthekake yen cangkir sampeyan tetep ing kahanan sing apik sanajan digunakake saben dina lan ngumbah biasa.

              4. Desain Portable: Desain sing kompak lan ramping saka cangkir kopi terisolasi ndadekake sampurna kanggo digunakake nalika lelungan. Apa sampeyan arep menyang kantor, mlaku-mlaku, utawa njelajah njaba ruangan, cangkir iki cocog karo sing duwe cangkir standar, supaya sampeyan bisa nikmati minuman favorit ing ngendi wae.

              Aplikasi:

              Cangkir kopi terisolasi sampurna kanggo macem-macem aplikasi lan acara. Ing ngisor iki sawetara conto:

              1. Lelungan saben dina: Seneng kopi utawa teh esuk nalika menyang kantor utawa sekolah tanpa kuwatir yen dadi adhem utawa suam-suam kuku.

              2. Petualangan Luar Ruangan: Apa sampeyan lagi hiking, camping, utawa piknik, cangkir kopi sing terisolasi njamin omben-omben sampeyan tetep ing suhu sing dikarepake, ngidini sampeyan ngrasakake minuman ing ruangan ruangan.

              3. Kantor utawa Ngarep Gunakake: Tansah produktif sak jam kerja dawa utawa seneng afternoon mulyo ing ngarep karo wedang panas utawa kadhemen sing tetep ing suhu sampurna kanggo suwé.

              4. Opsi Hadiah: cangkir kopi terisolasi stainless steel kita nggawe hadiah sing wicaksana lan praktis kanggo para penyayang kopi lan teh ing urip sampeyan. Nambani wong sing dikasihi nganggo cangkir sing awet lan apik gayane sing nambah pengalaman ngombe.

              Wigati dimangerteni manawa cangkir kopi terisolasi iki disaranake kanggo cuci tangan mung kanggo njaga kualitas lan umur dawa.






              FAQ

              1. Apa mug kopi terisolasi tembok ganda?

              Cangkir kopi terisolasi tembok dobel yaiku jinis piranti ngombe sing duwe rong lapisan tembok kanthi ruang sing disegel vakum ing antarane. Desain iki mbantu njaga suhu kopi kanthi nyilikake transfer panas, supaya omben-omben panas lan omben-omben sing adhem tetep adhem nganti suwe.


              2. Kepiye cara mug kopi terisolasi tembok ganda?

              The double wall construction and vacuum-sealed space in these mugs create a barrier to heat transfer. The air between the walls forms an insulation layer, preventing the outside temperature from affecting the temperature of your drink. This feature helps to retain the heat or coldness of your beverage for extended periods.


              3. Suwene cangkir kopi terisolasi tembok dobel bisa tetep ngombe panas utawa adhem?

              Durasi pas gumantung ing macem-macem faktor kayata suhu awal ngombe, suhu sekitar, lan kualitas cangkir. Nanging, rata-rata, cangkir kopi terisolasi tembok dobel bisa njaga minuman sampeyan nganti 2-6 jam lan adhem nganti 6-12 jam.


              4. Apa aku bisa nyelehake cangkir kopi terisolasi tembok dobel ing mesin pencuci piring?

              Disaranake mriksa pandhuan pabrikan sadurunge nyelehake cangkir ing mesin cuci piring. Nalika sawetara cangkir kopi terisolasi tembok dobel aman kanggo mesin cuci piring, wong liya bisa nyaranake ngumbah tangan mung kanggo njaga integritas segel vakum lan daya tahan sakabèhé cangkir.


              5. Apa tutup cangkir kopi terisolasi tembok kaping pindho anti bocor?

              Akeh cangkir kopi terisolasi tembok dobel sing dilengkapi tutup anti bocor, nanging penting kanggo maca katrangan utawa spesifikasi produk kanggo mesthekake cangkir khusus sing sampeyan minati duwe fitur iki. Tutup anti bocor nambah penak lan njamin sampeyan bisa nggawa cangkir kanthi aman tanpa kuwatir babagan tumpahan utawa bocor.


              6. Apa cangkir kopi terisolasi tembok pindho aman digunakake?

              Ya, cangkir kopi terisolasi tembok dobel aman kanggo digunakake. Biasane digawe saka stainless steel kelas pangan, sing dikenal kanthi safety, daya tahan, lan tahan kanggo teyeng lan karat. Kajaba iku, cangkir iki biasane bebas BPA, mesthekake yen ora ana bahan kimia mbebayani sing larut ing minuman sampeyan.


              7. Apa aku bisa nggunakake cangkir kopi terisolasi tembok dobel kanggo omben-omben liyane saka kopi?

              Pancen! Mug iki populer kanggo kopi, nanging bisa digunakake kanggo macem-macem minuman panas utawa adhem kayata teh, coklat panas, es kopi, smoothie, banyu, lan liya-liyane. Sifat insulasi cangkir bisa mbantu njaga suhu minuman sing sampeyan pilih.
              Elinga, penting kanggo ngrujuk instruksi lan rekomendasi produk khusus sing diwenehake dening pabrikan kanggo perawatan lan panggunaan cangkir kopi terisolasi tembok dobel sing paling apik.


              Hot Tags: Mug Kopi Terisolasi, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.