Ngarep > Produk > Botol Olahraga > Botol banyu sepeda
              Botol banyu sepeda
              • Botol banyu sepedaBotol banyu sepeda
              • Botol banyu sepedaBotol banyu sepeda
              • Botol banyu sepedaBotol banyu sepeda
              • Botol banyu sepedaBotol banyu sepeda
              • Botol banyu sepedaBotol banyu sepeda
              • Botol banyu sepedaBotol banyu sepeda

              Botol banyu sepeda

              Botol Air Sepeda Stainless Steel Uirzotn® - solusi hidrasi sing penting kanggo para pengendara sepeda. Diprodhuksi dening pabrik kita, botol stainless steel tembok siji iki nggabungake daya tahan lan penak. Tetep seger ing tunggangan karo Uirzotn®.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk

              Botol banyu sepeda

              Botol banyu sepeda Uirzotn® tembok tunggal stainless steel, aksesoris sing sampurna kanggo para pengendara sepeda ing perjalanan. Digawe saka baja tahan karat sing bermutu, botol iki awet, entheng, lan dirancang kanggo nahan kaku ing petualangan sepedaan. Kanthi konstruksi tembok siji, gampang diisi, gampang diresiki, lan njaga ombenan ing suhu sing sampurna. Tetep terhidrasi kanthi gaya nganggo botol banyu sepeda tembok tunggal stainless steel.


              Spesifikasi

              - Model: VK-SP2050B

              - Tutup: 5 tutup opsional (kaya tutup stainless steel, tutup pring, tutup jerami, lsp.)

              - Wangun: botol lurus

              -Packing: polybag, kotak individu


              Fitur Product lan Aplikasi

              Botol banyu sepedha stainless steel nawakake macem-macem fitur lan aplikasi sing nggawe pilihan sing serbaguna lan dipercaya kanggo kegiatan ruangan:

              Dibangun kanthi kuat: Digawe saka baja tahan karat 304 (18/8), botol banyu iki dirancang kanggo nahan panjaluk macem-macem kegiatan kayata hiking, cycling, camping, latian gym, utawa malah panggunaan kantor saben dina. Konstruksi sing kuat njamin daya tahan sing tahan suwe.

              Aman lan Ora Beracun: Botol lan tutup digawe saka bahan bebas BPA lan baja bahan pangan, saengga bisa digunakake kanggo wong diwasa lan bocah. Iku bebas saka racun-racun, mesthekake yen omben-omben sampeyan tetep murni lan bebas saka bahan kimia sing mbebayani.

              Tembok Lapisan Tunggal: Botol banyu stainless steel iki ora duwe fungsi pengawetan panas, mula kudu ati-ati nalika nambah cairan panas. Iku becik kanggo tetep omben-omben kadhemen sumilir lan nyenengake.

              Desain Anti Bocor: Tutup baja tahan karat terisolasi sing dirancang khusus nyedhiyakake segel sing aman lan anti bocor, menehi katentreman atine sanajan botol kasebut digulung utawa digoyang sajrone kegiatan. Utas tugas sing abot mbantu supaya tutup tetep dipasang, nyegah tumpahan sing ora disengaja.

              Trep lan Versatile: Mulut botol sing amba ngidini sampeyan nambahake es persagi utawa irisan woh, nambah pengalaman ngombe. Gawan pancing gratis njamin lampiran gampang kanggo tas, pit, utawa peralatan liyane, nggawe trep kanggo nindakake ing Go.

              Botol banyu sepedha stainless steel saka Uirzotn® nawakake solusi hidrasi sing awet lan aman, cocog kanggo macem-macem kegiatan ruangan lan panggunaan saben dina. Tetep terhidrasi lan nikmati petualangan sampeyan nganggo botol banyu sing dipercaya lan serbaguna iki.






              FAQ

              Apa botol banyu sepeda tembok stainless steel terisolasi?

              Ora, botol banyu tembok tunggal stainless steel ora duwe insulasi. Iki dirancang kanggo njaga ombenan ing suhu saiki tanpa menehi jampel tambahan.


              Apa bahan sing digunakake kanggo nggawe botol banyu?

              The bottle and cap are made from 304 (18/8) stainless steel, which is durable and long-lasting. This high-quality material ensures the bottle's robust build and resistance to wear and tear.


              Apa botol banyu aman kanggo digunakake lan bebas saka racun?

              Ya, botol kasebut digawe saka bahan bebas BPA lan baja tahan karat bahan pangan, njamin safety kanggo digunakake. Bebas saka bahan kimia lan racun sing mbebayani, ngidini sampeyan nikmati omben-omben kanthi tenang.


              Apa tutupe anti bocor?

              Pancen! Botol banyu nduweni tutup baja tahan karat terisolasi sing dirancang khusus sing tahan bocor. Utas tugas abot kasebut ngamanake tutup kanthi kenceng, nyegah tumpahan utawa bocor sing ora disengaja nalika sampeyan aktif.


              Apa bisa nambah es batu utawa woh-wohan ing botol banyu?

              Ya, cangkeme botol sing amba ngidini nambah es persagi utawa irisan woh-wohan kanthi gampang, nambah pengalaman hidrasi kanthi omben-omben sing seger lan beraroma.


              Kepiye carane bisa nggawa botol banyu sajrone kegiatan ruangan?

              Botol banyu sepedha tembok stainless steel dilengkapi pancing gratis sing ngidini sampeyan gampang nempelake menyang tas, sepedha, utawa peralatan liyane, saengga gampang digawa.
              Muga-muga pitakonan sing sering ditakoni iki wis ngrampungake pitakon sampeyan babagan botol banyu sepedha tembok stainless steel. Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, please aran gratis kanggo hubungi kita.


              Hot Tags: Botol Air Sepeda, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.