Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa botol termos sing cerdas?

2023-10-20

Botol termos pinter, uga kasebutbotol termos pinterutawa botol banyu pinter, minangka versi teknologi saka botol termos tradisional utawa botol termos vakum. Iki nggabungake macem-macem fitur elektronik lan pilihan konektivitas kanggo mbantu pangguna nglacak lan ngatur suhu ngombe lan ngombe kanthi luwih efisien.

fitur produk:

Kontrol suhu: Smart thermoses asring bisa nyimpen ombenan ing suhu tartamtu, panas utawa kadhemen. Sampeyan bisa nyetel suhu sing disenengi nggunakake aplikasi seluler utawa tombol kontrol ing botol.


Konektivitas nirkabel: Akeh termos pinter bisa nyambung menyang smartphone utawa piranti liyane liwat Bluetooth utawa Wi-Fi. Iki ngidini sampeyan ngawasi lan nyetel setelan botol saka adoh.


Aplikasi Seluler: Produsen asring nawakake aplikasi seluler khusus kanggo digunakake karo botol cerdas. Aplikasi iki nawakake fitur kaya kontrol suhu, pelacakan hidrasi, lan pangeling kanggo ngombe banyu biasa.

Pelacakan hidrasi: Sawetarabotol termos pinterdilengkapi sensor kanggo nglacak asupan banyu lan ngelingake sampeyan supaya tetep terhidrasi. Dheweke bisa ngawasi jumlah sampeyan ngombe lan ngetung tujuan banyu saben dinane.


Tampilan LED: Sawetara model dilengkapi tampilan LED sing nuduhake suhu cairan saiki ing jero botol lan informasi liyane sing cocog.


Baterei sing bisa diisi ulang: Botol cerdas asring duwe baterei sing bisa diisi ulang kanggo nguwasani komponen elektronik. Durasi baterei iki beda-beda, gumantung saka model lan panggunaan.

Desain anti bocor: Kaya botol termos tradisional,botol termos pinterasring nampilake desain anti bocor kanggo mesthekake omben-omben sampeyan ora tumpah utawa bocor.


Bahan lan Insulasi: Biasane digawe saka bahan berkualitas tinggi kayata stainless steel lan duwe insulasi vakum tembok dobel kanggo njaga suhu sing dikarepake sajrone wektu sing luwih suwe.


Kompatibilitas: Smart thermos bisa uga kompatibel karo asisten swara kaya Amazon Alexa utawa Google Assistant kanggo kontrol swara.


Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.