Ngarep > Produk > Botol banyu > Stainless Steel Insulated Kopi Mug karo Tutup
              Stainless Steel Insulated Kopi Mug karo Tutup
              • Stainless Steel Insulated Kopi Mug karo TutupStainless Steel Insulated Kopi Mug karo Tutup
              • Stainless Steel Insulated Kopi Mug karo TutupStainless Steel Insulated Kopi Mug karo Tutup
              • Stainless Steel Insulated Kopi Mug karo TutupStainless Steel Insulated Kopi Mug karo Tutup
              • Stainless Steel Insulated Kopi Mug karo TutupStainless Steel Insulated Kopi Mug karo Tutup
              • Stainless Steel Insulated Kopi Mug karo TutupStainless Steel Insulated Kopi Mug karo Tutup

              Stainless Steel Insulated Kopi Mug karo Tutup

              Uirzotn® merek kita yaiku introduksi cangkir kopi terisolasi stainless steel berkualitas tinggi kanthi tutup, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti babagan produk kasebut. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik!

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk

              Stainless Steel Insulated Kopi Mug karo Tutup

              Uirzotn® duwe sawetara cangkir kopi terisolasi stainless steel kanthi garis tutup lan sistem kontrol kualitas, sing bisa njamin kualitas produk nganti maksimal. We welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo mangsa padhang lan nyedhiyani sampeyan karo layanan sawise-sales paling apik lan pangiriman pas wektune.A stainless steel terisolasi cangkir kopi karo tutup iku jinis travel mug dirancang kanggo nyimpen omben-omben, utamané kopi panas, anget kanggo wektu lengkap. Mug iki populer ing kalangan penggemar kopi sing pengin ngombe omben-omben favorit nalika lelungan.


              Fitur cangkir kopi terisolasi stainless steel kanthi tutup:

              Versatility: Nalika utamané dirancang kanggo warung, cangkir iki uga bisa digunakake kanggo teh, coklat panas, utawa malah omben-omben kadhemen kayata banyu utawa teh es.

              Ramah Lingkungan: Kanthi nggunakake cangkir kopi sing bisa digunakake maneh, sampeyan bisa nyuda jumlah cangkir lan tutup sing bisa digunakake maneh ing TPA.

              Kustomisasi: Akeh cangkir kopi terisolasi stainless steel kanthi lambe kasedhiya ing macem-macem warna, ukuran, lan desain, ngidini sampeyan milih sing cocog karo gaya sampeyan.

              Kontrol Suhu: Cangkir kopi terisolasi kanthi tutup ora mung njaga ombenan panas, nanging uga nyegah panas supaya ora metu, sing tegese njaba cangkir tetep adhem sanajan dicekel cairan panas.


              cangkir kopi terisolasi stainless steel karo Fitur tutup lan Aplikasi

              - Tumbler digawe saka baja tahan karat 18/8 kelas dhuwur premium, sing tahan kanggo oksidasi lan karat. Luwih awet, lan cocok kanggo wong diwasa lan bocah.

              - Insulasi vakum tembok dobel unik kita nglindhungi suhu nganti pirang-pirang jam. Omben-omben sing adhem tetep adhem lan omben-omben panas tetep panas supaya sampeyan bisa tetep seger kanggo petualangan apa wae.

              - Botol banyu tanpa BPA iki ora bakal nransfer rasa lan ora kringet.

              - Saben kita duwe gaya urip lan sikap dhewe. Ngombe kopi kanthi tentrem karo botol kita, utawa nuduhake anggur favorit karo kanca-kanca.

              - Botol banyu logam sing lestari kanthi desain sing resik, kanggo planet sing luwih apik.


              Spesifikasi

              - Model: VK-EG1023

              - Tembung kunci: cangkir kopi, tumbler anggur

              - Bahan cangkir: stainless steel 304

              - Packaging: saben dadi siji polybag banjur menyang kothak individu






              FAQ

              P: Apa lokasi pabrik sampeyan?

              A: Pabrik kita dumunung ing Kota Yongkang, Provinsi Zhejiang, China, sing misuwur kanggo produk hardware ing saindenging jagad. Sampeyan olèh ngunjungi pabrik kita.


              P: Apa produk utama sampeyan?

              A: We utamané gawé vakum terisolasi botol banyu stainless steel, tumblers, cangkir, cangkir, kothak nedha awan etc.


              P: Bahan apa sing biasane sampeyan gunakake?

              A: Kita biasane nggunakake 304 stainless steel njero, lan 201 stainless steel njaba kanggo gendul kita. Kajaba iku, 316 stainless steel kasedhiya. Lan PP, AS, Tritan, silikon etc kanggo tutup.


              Hot Tags: Mug Kopi Insulated Stainless Steel karo Tutup, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.