Ngarep > Produk > Botol banyu > Cangkir Kaca Sublimasi
              Cangkir Kaca Sublimasi
              • Cangkir Kaca SublimasiCangkir Kaca Sublimasi
              • Cangkir Kaca SublimasiCangkir Kaca Sublimasi
              • Cangkir Kaca SublimasiCangkir Kaca Sublimasi
              • Cangkir Kaca SublimasiCangkir Kaca Sublimasi
              • Cangkir Kaca SublimasiCangkir Kaca Sublimasi
              • Cangkir Kaca SublimasiCangkir Kaca Sublimasi
              • Cangkir Kaca SublimasiCangkir Kaca Sublimasi

              Cangkir Kaca Sublimasi

              Piala Kaca Sublimasi merek Uirzotn digawe saka bahan kaca berkualitas tinggi, nyedhiyakake pilihan sing apik lan tahan lama kanggo nikmati minuman favorit. Kanthi kapasitas 16oz, nawakake papan sing akeh, lan tutup kayu nambah sentuhan keanggunan lan fungsionalitas ing cangkir.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk

              Cangkir kaca sublimasi

              Uirzotn ora mung merek, nanging pabrik khusus ing produksi cangkir kaca Subimation premium. Minangka pabrik, dheweke duwe keahlian lan kemampuan kanggo nggawe cangkir kaca berkualitas tinggi sing dirancang kanggo ngematake. Kanthi komitmen kanggo pakaryan lan perhatian marang detail, Uirzotn mesthekake yen cangkir kaca subimasi digawe nggunakake bahan berkualitas tinggi lan ngalami kontrol kualitas sing ketat. Apa kanggo panggunaan pribadi utawa minangka barang promosi, cangkir kaca Subimation Uirzotn nawakake kombinasi gaya, daya tahan, lan fungsionalitas, dadi pilihan sing bisa dipercaya kanggo para penggemar minuman.


              Spesifikasi

              Model: VK-GC 1048

              Kapasitas: 480 ml

              Gaya: cangkir kaca sublimasi


              Fitur lan Aplikasi

              Cangkir kaca sublimasi nawakake kaluwihan unik amarga fitur lan desain sing inovatif. Kanthi kapasitas 16oz, tutup kayu, lan permukaan sublimasi, cangkir iki menehi macem-macem keuntungan sing dadi pilihan sing disenengi kanggo wong-wong sing golek wadhah sing apik lan fungsional kanggo minuman favorit.

              1. Desain pribadi: Lumahing sublimasi ngidini desain khusus sing sregep lan berkualitas, sing bisa ngowahi cangkir kaca dadi kanvas kreatif kanthi kemungkinan tanpa wates. Fitur iki ngidini pangguna nggawe pribadi cangkir kanthi gambar, logo, utawa pesen sing unik, dadi pilihan sing cocog kanggo tujuan hadiah utawa promosi.

              2. Bahan ramah lingkungan: Gawan tutup kayu ora mung nambah sentuhan keanggunan alam nanging uga ndhukung kelestarian. Kayu minangka sumber daya sing bisa dianyari lan biodegradable, dadi pilihan sing ramah lingkungan dibandhingake karo plastik.

              3. Penylametan suhu: Kanthi kapasitas 16oz, cangkir kaca sublimasi bisa nahan macem-macem omben-omben lan njaga suhu luwih suwe, supaya minuman sampeyan tetep nyenengake sedina muput.

              4. Gampang reresik: Bahan kaca nggawe reresik lan pangopènan dadi gampang, mesthekake cangkir kaca tetep higienis lan bebas saka noda lan bau.

              5. Panggunaan Versatile: Piala kaca sublimasi cocok kanggo sawetara saka sudhut aplikasi, saka nyekeli omben-omben panas utawa kadhemen kanggo porsi minangka wadhah apik gayane kanggo desserts lan gaweyan kuliner liyane.

              6. Daya tahan: Kaca minangka bahan sing kuwat lan awet dibandhingake karo alternatif plastik, nyedhiyakake umur dawa lan tahan kanggo nyandhang lan luh.

              Kesimpulane, cangkir kaca sublimasi nawakake kombinasi gaya, fungsionalitas, lan ramah lingkungan. Lumahing sublimasi sing bisa disesuaikan, tutup kayu sing elegan, kapasitas 16oz, lan konstruksi sing awet nggawe pilihan sing serbaguna lan menarik kanggo macem-macem panggunaan lan uga ndhukung praktik sing lestari.







              FAQ

              Q: Apa printing sublimasi ing cangkir kaca?

              A: Pencetakan sublimasi minangka teknik nggunakake panas kanggo nransfer tinta saka kertas khusus menyang cangkir kaca, nggawe desain sing sregep lan tahan lama.


              P: Apa mesin cuci piring tutup kayu aman?

              A: Ora, paling apik kanggo wisuh tangan tutup kanggo njaga kekiatan lan katon.


              P: Apa aku bisa nggunakake cangkir kanggo omben-omben panas lan adhem?

              A: Ya, cangkir kaca sublimasi 16oz bisa nahan minuman panas lan adhem.


              P: Apa desain ing cangkir saya bakal ilang?

              A: Printing sublimasi ngasilake desain sing tahan lama, tahan luntur, njamin daya tarik visual sing tahan lama.


              P: Ing endi bisa dicithak desain khusus?

              A: Akeh layanan printing nawakake printing sublimasi kanggo desain pribadi ing cangkir kaca.


              Hot Tags: Piala Kaca Sublimasi, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.