Ngarep > Produk > Botol banyu > Botol banyu karo Handle
              Botol banyu karo Handle
              • Botol banyu karo HandleBotol banyu karo Handle
              • Botol banyu karo HandleBotol banyu karo Handle
              • Botol banyu karo HandleBotol banyu karo Handle
              • Botol banyu karo HandleBotol banyu karo Handle
              • Botol banyu karo HandleBotol banyu karo Handle
              • Botol banyu karo HandleBotol banyu karo Handle
              • Botol banyu karo HandleBotol banyu karo Handle
              • Botol banyu karo HandleBotol banyu karo Handle

              Botol banyu karo Handle

              Botol Air Uirzotn kanthi gagang yaiku botol terisolasi vakum stainless steel sing dirancang kanggo hidrasi sing gampang. Iki nduweni gagang sing trep kanggo digawa lan cocok kanggo kabeh jinis ombenan. Kanthi konstruksi tahan lama lan insulasi vakum, minuman kasebut tetep ing suhu sing dikarepake kanggo wektu sing suwe, njamin nyegerake sing optimal sedina muput. Apa kanggo olahraga, kegiatan ruangan, utawa panggunaan saben dina, Botol Banyu Kanthi Handle dening Uirzotn minangka pilihan sing dipercaya lan trep.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk

              Botol Banyu Kanthi Handle

              Uirzotn minangka pabrik terkemuka khusus ing manufaktur botol banyu stainless steel kanthi gagang. Kanthi fokus ing daya tahan lan fungsionalitas, botol kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake solusi hidrasi sing dipercaya lan trep kanggo pangguna. Penambahan gagang ndadekake dheweke gampang digawa, apa ing gedung olahraga, nalika mlaku-mlaku, utawa sajrone kegiatan saben dina. Digawe saka stainless steel, gendul iki dibangun kanggo awet lan nawakake sifat insulasi sing apik kanggo njaga omben-omben ing suhu sing dikarepake kanggo wektu sing suwe. Percaya Uirzotn minangka pabrik sampeyan kanggo botol banyu stainless steel kanthi gagang sing nggabungake gaya, fungsi, lan daya tahan.


              Spesifikasi

              Model: VK-MG1035

              Kapasitas: 350 ml

              Gaya: Botol Banyu Kanthi Gagang


              Fitur lan Aplikasi

              Botol Air Stainless Steel kanthi gagang nawakake akeh kaluwihan kanggo sing golek solusi hidrasi sing dipercaya lan portabel. Kaping pisanan, teknologi insulasi vakum ndadekake omben-omben luwih adhem nganti suwe, njamin hidrasi sing seger sanajan ing cuaca panas. Kajaba iku, uga bisa njaga anget saka omben-omben panas, dadi sampurna kanggo sasi mangsa. Penambahan gagang nyedhiyakake trep lan gampang digawa, saengga cocog kanggo kegiatan ruangan, olahraga, utawa lelungan saben dina. Desain anti bocor ngilangi risiko tumpahan utawa bocor, nyedhiyakake katentreman nalika digawa ing tas utawa ransel. Kajaba iku, botol kasebut digawe saka bahan bebas BPA, sing ngutamakake kesehatan lan safety. Konstruksi stainless steel njamin kekiatan lan umur dawa, saengga cocog kanggo wong diwasa lan bocah. Kanthi kombinasi insulasi, penak, desain anti bocor, lan konstruksi bebas BPA, Botol Air Stainless Steel kanthi gagang minangka pilihan sing apik kanggo tetep terhidrasi nalika lelungan.







              FAQ

              P: Suwene suwene Botol Banyu Stainless Steel kanthi gagang bisa njaga ombenan adhem utawa anget?

              A: Teknologi insulasi vakum saka botol ngidini supaya ombenan kadhemen nganti 24 jam lan panas nganti 12 jam. Iki tegese omben-omben sampeyan bakal tetep ing suhu sing dikarepake sedina muput.


              P: Apa gagang kuwat lan awet?

              A: Ya, gagang Botol Air Stainless Steel kanthi gagang dirancang kanggo kuwat lan awet. Dibangun kanggo nahan panggunaan saben dina lan bisa gampang nahan bobot botol lengkap.


              P: Apa aku bisa dipercaya manawa Botol Air Stainless Steel kanthi gagang tahan bocor?

              A: Pancen! Botol kasebut dirancang khusus kanggo anti bocor, nyegah tumpahan utawa bocor, sanajan dibalik. Sampeyan bisa kanthi yakin nggawa ing tas utawa tas ransel tanpa kuwatir yen ana bocor.


              P: Apa Botol Air Stainless Steel kanthi gagang gampang diresiki?

              A: Ya, cangkeme botol sing amba ngidini ngresiki gampang, saengga gampang tekan kabeh sudhut botol nganggo sikat utawa spons. Disaranake kanggo ngumbah botol kanthi tangan kanggo asil sing paling apik.


              P: Apa Botol Air Stainless Steel kanthi gagang bebas BPA?

              A: Ya, botol kasebut digawe saka bahan sing bebas BPA, mesthekake yen ora ana bahan kimia sing mbebayani sing larut ing ombenan sampeyan. Iku prioritas kesehatan lan safety.


              P: Apa aku bisa nggunakake Botol Air Stainless Steel kanthi gagang kanggo omben-omben panas?

              A: Pancen! Teknologi insulasi vakum botol nggawe minuman panas nganti pirang-pirang jam. Iku sampurna kanggo nggawa kopi utawa teh panas nalika lelungan.


              P: Apa Botol Air Stainless Steel karo gagang bakal ninggalake rasa metalik ing ombenanku?

              A: Ora, konstruksi stainless steel saka botol nyegah rasa metalik saka transfer menyang ombenan. Ombenan sampeyan bakal rasa seger lan murni.


              P: Apa bocah bisa nggunakake Botol Air Stainless Steel nganggo gagang?

              A: Ya, botol cocok kanggo bocah-bocah. Nanging, penting kanggo nimbang bobot lan ukuran botol kanggo bocah cilik. Gagang kasebut nyedhiyakake cara sing trep kanggo bocah-bocah nggawa botol kasebut.


              P: Apa Botol Air Stainless Steel kanthi gagang awet?

              A: Ya, botol digawe saka stainless steel kualitas dhuwur, kang njamin kekiatan lan umur dawa. Iki dirancang kanggo nahan panggunaan saben dina lan tahan kanggo penyok lan goresan.


              P: Apa aku bisa nggunakake Botol Banyu Stainless Steel kanthi gagang kanggo ombenan berkarbonasi?

              A: Ora dianjurake kanggo nggunakake botol kanggo omben-omben berkarbonasi, amarga tekanan saka karbonasi bisa mengaruhi segel anti bocor. Paling apik kanggo nggunakake botol kanggo omben-omben non-karbonat.


              P: Apa aku bisa nyelehake Botol Air Stainless Steel nganggo gagang ing mesin pencuci piring?

              A: Umume ora dianjurake kanggo nyelehake botol ing mesin pencuci piring, amarga bisa nyebabake insulasi vakum lan daya tahan botol. Paling apik kanggo ngumbah botol nganggo deterjen entheng lan banyu anget.


              P: Apa gagang bisa dicopot?

              A: Ora, gagang Botol Air Stainless Steel kanthi gagang ora bisa dicopot. Iki dipasang kanthi aman ing botol, nyedhiyakake cara sing trep kanggo digawa.


              P: Apa aku bisa nambah es batu menyang Botol Air Stainless Steel kanthi gagang?

              A: Ya, tutuk sudhut botol ngidini kanggo nambah es persagi. Iku cara sing apik kanggo njaga omben-omben sampeyan luwih adhem kanggo wektu sing luwih suwe.


              P: Apa Botol Air Stainless Steel kanthi gagang cocog kanggo kegiatan ruangan?

              A: Pancen! Konstruksi sing awet, desain anti bocor, lan gagang sing trep dadi pilihan sing apik kanggo kegiatan ruangan kayata hiking, camping, utawa olahraga.


              P: Apa Botol Air Stainless Steel karo gagang pas karo wadhah cangkir?

              A: Ya, botol dirancang kanggo pas karo paling wadhah cangkir standar, nggawe trep kanggo nggunakake ing mobil utawa sak lungo saben dina.


              P: Apa aku bisa nggunakake Botol Air Stainless Steel kanthi gagang tanpa gagang?

              A: Ya, gagang opsional lan bisa digunakake miturut pilihan sampeyan. Nyedhiyakake penak tambahan, nanging botol bisa digunakake tanpa uga.


              Hot Tags: Botol banyu karo Handle, China, Produsen, Grosir, Suppliers, Pabrik, Customized, Quality, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.