Ngarep > Produk > Botol Olahraga > Botol Air Gym Stainless Steel
              Botol Air Gym Stainless Steel
              • Botol Air Gym Stainless SteelBotol Air Gym Stainless Steel
              • Botol Air Gym Stainless SteelBotol Air Gym Stainless Steel
              • Botol Air Gym Stainless SteelBotol Air Gym Stainless Steel
              • Botol Air Gym Stainless SteelBotol Air Gym Stainless Steel

              Botol Air Gym Stainless Steel

              Uirzotn®, merek pabrik khusus ing botol banyu gym stainless steel. Botol kualitas premium kita dirancang kanggo njaga sampeyan hidrasi sajrone latihan. Konstruksi baja tahan karat njamin daya tahan, dene desain sing ramping nambah gaya kanggo peralatan gym sampeyan. Pilih Uirzotn® kanggo kabutuhan hidrasi gym.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk

              Botol Air Gym Stainless Steel

              500 ml Botol Air Gym Stainless Steel dening Uirzotn®. Dirancang khusus kanggo wong sing seneng olahraga, botol iki cocog kanggo tetep terhidrasi sajrone latihan. Konstruksi baja tahan karat sing awet njamin panggunaan sing tahan suwe, dene kapasitas 500 ml nyedhiyakake hidrasi sing akeh tanpa akeh banget. Kanthi desain sing ramping lan ergonomis, gampang digawa lan pas karo tas gym sampeyan. Tetep terhidrasi kanthi gaya karo Botol Air Gym Stainless Steel dening Uirzotn®.


              Spesifikasi

              - Model: VK-SP9050

              - Perawatan lumahing: lapisan bubuk (lukisan semprotan kasedhiya)

              - Tutup: 9 tutup opsional, kalebu tutup jerami, tutup ndhuwur flip, lsp.

              - Kapasitas: 550ml, 650ml, 750ml, 950ml, 1200ml, 1900ml


              Fitur Product lan Aplikasi

              Botol Air Gym Stainless Steel, solusi hidrasi sing cocog kanggo gaya urip sing aktif. Botol banyu kita dirancang kanggo njaga omben-omben sampeyan adhem nganti 24 jam lan panas nganti 12 jam, amarga insulasi tembok dobel. Iki tegese sampeyan bisa seneng ngombe omben-omben kadhemen utawa ngombe panas nalika sampeyan butuh.

              Digawe saka stainless steel berkualitas tinggi, botol banyu kita bebas BPA lan bahan pangan, supaya ora nransfer rasa sing ora dikarepake menyang ombenan sampeyan. Uga nduweni desain tanpa kringet, dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan kondensasi sing nggawe kekacoan.

              Tutup anti bocor inovatif saka botol banyu kita ngidini gampang ngombe utawa nyebul siji tangan, supaya sampeyan bisa tetep terhidrasi tanpa repot utawa tumpahan. Cocog kanggo nalika sampeyan lagi lelungan lan butuh banyu sing cepet nalika latihan.

              We offer sawetara ukuran kanggo ngebaki kabutuhan tartamtu. Pilih saka botol banyu 18, 24, 32, 40, lan 64 oz, utawa pilih tumbler 20 utawa 30 oz supaya luwih fleksibel.

              Tetep kelangan, seger, lan terhidrasi sedina muput nganggo botol banyu gym stainless steel terisolasi. Iku kanca sampurna kanggo gaya urip aktif ing-the-go.






              FAQ

              P: Suwene jampel tembok dobel njaga minuman adhem utawa panas ing Botol Air Gym Stainless Steel 500 ml?

              A: Insulasi tembok dobel ing Botol Air Gym Stainless Steel 500 ml dirancang supaya omben-omben tetep adhem nganti 24 jam lan panas nganti 12 jam, supaya minuman sampeyan tetep ing suhu sing dikarepake sajrone latihan.


              P: Apa Botol Air Gym Stainless Steel BPA lan bahan pangan?

              A: Pancen! Botol Air Gym Stainless Steel 500 ml digawe saka bahan bebas BPA lan bahan pangan kanggo mesthekake yen omben-omben sampeyan tetep aman lan bebas saka rasa sing ora dikarepake.


              P: Apa Botol Air Gym Stainless Steel kringet utawa ninggalake kondensasi?

              A: Ora, ora! Botol banyu kita duwe desain sing ora kringet, dadi sampeyan ora perlu kuwatir yen bakal ana kondensasi utawa nggawe kekacoan nalika sampeyan nyekel.


              P: Apa tutup Botol Air Gym Stainless Steel tahan bocor?

              A: Ya, Botol Air Gym Stainless Steel dilengkapi karo tutup anti bocor sing inovatif, supaya gampang ngombe utawa nyiram tangan siji. Sampeyan bisa tetep terhidrasi tanpa kuwatir babagan tumpahan utawa bocor.


              P: Apa ukuran sing kasedhiya kanggo Botol Air Gym Stainless Steel?

              A: Botol Air Gym Stainless Steel kasedhiya ing ukuran 500 ml sing trep, cocog kanggo wong sing seneng kapasitas sing luwih cilik kanggo sesi gym.


              P: Apa aku bisa nggunakake Botol Air Gym Stainless Steel kanggo omben-omben liyane saka banyu?

              A: Pancen! Botol banyu kita cocok kanggo macem-macem ombenan, kalebu ombenan panas utawa adhem, kayata teh, kopi, jus, utawa ombenan olahraga. Iki bakal mbantu njaga minuman sing disenengi ing suhu sing dikarepake sajrone latihan.


              P: Apa Botol Air Gym Stainless Steel gampang diresiki?

              A: Ya, ngresiki Botol Air Gym Stainless Steel iku gampang. Disaranake ngumbah tangan nganggo banyu sabun sing anget kanggo njamin reresik lan perawatan sing tepat. Aja nggunakake pembersih abrasif utawa dilebokake ing mesin cuci piring, amarga bisa mengaruhi umur insulasi.


              Hot Tags: Botol Air Gym Stainless Steel, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.