Ngarep > Produk > Botol Olahraga > Botol banyu terisolasi kaping pindho
              Botol banyu terisolasi kaping pindho
              • Botol banyu terisolasi kaping pindhoBotol banyu terisolasi kaping pindho
              • Botol banyu terisolasi kaping pindhoBotol banyu terisolasi kaping pindho
              • Botol banyu terisolasi kaping pindhoBotol banyu terisolasi kaping pindho
              • Botol banyu terisolasi kaping pindhoBotol banyu terisolasi kaping pindho
              • Botol banyu terisolasi kaping pindhoBotol banyu terisolasi kaping pindho

              Botol banyu terisolasi kaping pindho

              Botol banyu terisolasi pindho Uirzotn® kanggo bocah-bocah. Merek kita nawakake insulasi sing unggul, daya tahan, desain anti bocor, lan macem-macem desain sing nyenengake. Pilih Uirzotn® kanggo solusi hidrasi sing trep, aman, lan ramah lingkungan.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk

              Botol banyu terisolasi kaping pindho

              Botol banyu terisolasi dobel bocah Uirzotn®, pendamping hidrasi sing sampurna kanggo bocah cilik! Dirancang kanthi dipikirake kabutuhan, botol iki nawakake macem-macem fitur sing nggawe tetep terhidrasi minangka pengalaman sing nyenengake lan ora repot. kanggo njaga suhu isine kanggo wektu sing suwe. Apa sampeyan pengin nggawe pipa kopi tetep panas sajrone lelungan sing dawa utawa banyu adhem seger nalika musim panas, botol banyu terisolasi kaping pindho bisa dadi investasi sing apik. Nalika milih salah siji, nimbang faktor kayata ukuran, teknologi insulasi, gampang reresik, jinis tutup, lan reputasi merek kanggo nemokake botol sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.


              Mangkene sing nggawe botol banyu terisolasi dobel kanggo bocah-bocah:

              1. Kontrol Suhu: Botol banyu kita duwe insulasi tembok ganda, njaga ombenan adhem nganti 24 jam lan panas nganti 12 jam. Ora preduli cuaca, omben-omben sing paling disenengi anak mesthi ana ing suhu sing sampurna.

              2. Desain Ramah Bocah: Kita ngerti manawa bocah-bocah duwe syarat khusus nalika nerangake botol banyu. Botol kita dirancang supaya gampang dicekel lan diombe dening tangan cilik. Tutup sing tahan tumpahan njamin pengalaman ngombe sing ora kekacoan, lan konstruksi sing entheng ndadekake gampang digawa.

              3. Kekiatan lan Keamanan: Botol kita digawe saka baja tahan karat premium, bahan pangan sing awet lan aman. Padha bebas saka BPA, phthalates, lan bahan kimia mbebayani liyane, menehi sampeyan tentrem atine ngerti yen kesehatan anak wis dilindhungi kanthi apik.

              4. Werna Sregep lan Desain Nyenengake: We offer sawetara werna sregep lan desain Playful sing dicekel bocah tresna. Saka cetakan kewan sing nggumunake nganti tema pahlawan super, ana botol banyu sing cocog karo kepribadian lan gaya bocah sampeyan.

              5. Gampang Gunakake lan Resik: Botol kita duwe tutup flip-top sing gampang digunakake kanthi jerami utawa spout, dadi gampang kanggo bocah-bocah ngombe tanpa bantuan wong diwasa. Bukaan tutuk sing amba ngidini ngisi lan ngresiki kanthi gampang, lan botol kasebut minangka mesin pencuci piring ndhuwur rak sing aman kanggo nambah kepenak.

              6. Ramah Lingkungan: Kanthi nggunakake botol banyu sing bisa digunakake maneh, sampeyan mbantu nyuda sampah saka botol plastik sing bisa digunakake. Ngajari bocah-bocah babagan kelestarian lan pentinge ngurus lingkungan ora tau gampang utawa luwih nyenengake.

              Botol banyu terisolasi dobel bocah-bocah minangka kanca sing cocog kanggo sekolah, kegiatan olahraga, piknik, lan liya-liyane. Ayo anak sampeyan tetep terhidrasi, sehat, lan seneng karo botol banyu sing dirancang kanggo kabutuhan lan pilihane. Pilih saka pilihan botol sing sregep lan awet lan nggawe hidrasi sing nyenengake kanggo bocah cilik!


              Spesifikasi

              - Model: VK-KB1045

              - Bahan: SUS 304

              - Kapasitas: 450 ML

              - Kauntungan: kanthi nggunakake teknologi khusus supaya luwih entheng


              Fitur Product lan Aplikasi

              Ngenalke Botol Air Insulated Ganda, dirancang kanggo nyedhiyakake pengalaman hidrasi sing paling apik.

              Kanthi teknologi insulasi vakum sing canggih, botol iki nggawe omben-omben sampeyan panas nganti 12 jam utawa kadhemen nganti 24 jam, supaya sampeyan bisa nikmati minuman kanthi suhu sing sampurna, ora ana ing ngendi wae. Apa sampeyan wis suwe kerja, olahraga sing ketat, utawa sampeyan lagi ngulandara, botol iki bakal nggawe minuman sampeyan seger.

              Desain sing ramping saka botol termos iki ngidini penanganan sing nyaman lan gampang dicekel, dadi trep kanggo digawa menyang ngendi wae. Apa sampeyan lelungan, camping, sepedaan, hiking, utawa mung mlaku-mlaku, botol iki minangka kanca sing sampurna.

              Kita prioritasake safety lan kepuasan sampeyan, mulane botol kita digawe saka stainless steel 304 bahan pangan berkualitas tinggi. Tutup kasebut dilengkapi segel karet silikon sing tahan panas, njamin pengalaman anti bocor lan tahan tumpahan. Ngomong pamit kanggo tumpahan lan bocor ing tas utawa tas ransel.

              Saliyane fungsine, botol kita uga nyenengake kanthi estetis, kanthi desain sing apik banget lan apik banget sing bakal disenengi. Pilih saka macem-macem warna lan pola sing sregep sing cocog karo gaya pribadi sampeyan.

              Gabung karo akeh wong sing sadar lingkungan kanthi milih Botol Air Insulated Ganda. Kanthi nggunakake botol sing bisa digunakake maneh iki, sampeyan bakal nyuda dampak lingkungan lan nyuda sampah plastik sing bisa digunakake.

              Experience the difference of superior insulation, durability, and convenience with our Double Insulated Water Bottle. Stay hydrated, stay refreshed, and stay satisfied with Uirzotn®.






              FAQ

              1. Apa botol banyu terisolasi kaping pindho?

              Botol banyu terisolasi ganda yaiku botol sing dirancang kanthi rong lapisan insulasi kanggo njaga cairan panas utawa adhem kanggo wektu sing suwe. Lapisan njero biasane digawe saka stainless steel, dene lapisan njaba minangka penghalang insulasi.


              2. Suwene ora jampel pindho tetep ombenan panas utawa kadhemen?

              Botol banyu terisolasi dobel bocah-bocah kita dirancang kanggo njaga ombenan adhem nganti 24 jam lan panas nganti 12 jam. Iki mesthekake yen ombenan anak sampeyan tetep ing suhu sing dikarepake ing sadina-dina.


              3. Apa botol anti bocor?

              Ya, botol banyu terisolasi dobel kanggo bocah-bocah duwe desain anti bocor lan tutup sing dirancang khusus kanthi gasket silikon sing bisa ditutup kanggo nyegah tumpahan utawa bocor. Sampeyan bisa kanthi yakin ngemas ing tas anak tanpa kuwatir babagan kekacoan.


              4. Apa botol aman kanggo bocah-bocah?

              Pancen! Botol banyu terisolasi kaping pindho Uirzotn digawe saka bahan sing bebas BPA, ora beracun, lan bahan panganan, supaya bisa digunakake anak sampeyan. Kita prioritasake safety lan kesehatan anak sampeyan.


              5. Apa botol bisa pas ing tas ransel utawa nedha awan anakku?

              Ya, botol banyu terisolasi dobel bocah-bocah kita dirancang supaya kompak lan entheng, saengga cocog kanggo dipasang ing tas ransel utawa kothak nedha awan. Ukuran sing nyaman ngidini gampang digawa lan disimpen.


              6. Apa botol iki bisa digunakake kanggo macem-macem jinis ombenan?

              Ya, botol banyu terisolasi ganda kita serbaguna lan bisa digunakake kanggo macem-macem ombenan, kalebu banyu, jus, susu, utawa malah omben-omben panas kaya teh utawa coklat panas. Insulasi bakal mbantu njaga suhu sing dikarepake kanggo kabeh jinis minuman.


              7. Apa botol iki gampang diresiki?

              Pancen! Botol banyu terisolasi pindho Uirzotn duwe desain tutuk sing amba, saengga gampang diresiki nganggo tangan utawa nganggo sikat. Padha uga dishwasher aman, nggawe reresik-up breeze.


              8. Apa ana macem-macem desain utawa warna sing kasedhiya?

              Ya, ing Uirzotn, kita nawakake macem-macem warna sing sregep lan desain sing nyenengake kanggo botol banyu terisolasi dobel bocah-bocah. Ayo anak milih desain favorit lan nggawe hidrasi luwih nyenengake lan pribadi.
              Muga-muga FAQ iki bisa mbantu sampeyan ngerteni fitur lan mupangat botol banyu terisolasi pindho Uirzotn kanggo bocah-bocah. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan.


              Hot Tags: Botol Air Insulated Ganda, China, Produsen, Grosir, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.