Ngarep > Produk > Botol Olahraga > Botol banyu Cycling
              Botol banyu Cycling
              • Botol banyu CyclingBotol banyu Cycling
              • Botol banyu CyclingBotol banyu Cycling
              • Botol banyu CyclingBotol banyu Cycling
              • Botol banyu CyclingBotol banyu Cycling
              • Botol banyu CyclingBotol banyu Cycling
              • Botol banyu CyclingBotol banyu Cycling

              Botol banyu Cycling

              The Uirzotn® Insulated Cycling Water Bottle. Digawe dening pabrik sing dipercaya, merek kita dikenal kanthi kualitas lan linuwih.
              Botol Air Bersepeda Terisolasi dirancang khusus kanggo para pengendara sepeda, supaya banyu sampeyan tetep adhem lan seger sajrone perjalanan sing dawa. Insulasi tembok dobel mesthekake yen ngombe sampeyan tetep adhem nganti pirang-pirang jam, ngidini sampeyan tetep terhidrasi lan nindakake kanthi paling apik. Kanthi konstruksi sing tahan lama lan desain anti bocor, Botol Banyu Bersepeda Terisolasi dibangun kanggo nahan kaku saka muter. Cocog kanthi aman ing pirang-pirang kandhang botol, saengga gampang diakses nalika pindhah.
              Botol banyu kita digawe saka bahan kelas dhuwur sing bebas BPA lan tahan ambu ora enak, njamin rasa sing resik lan murni kanthi saben nyesep. Katup sing gampang digunakake, aliran cepet ngidini ngombe kanthi gampang tanpa nyuda sampeyan.
              Pilih Uirzotn® Insulated Cycling Water Bottle kanggo solusi hidrasi sing dipercaya sing dirancang kanggo nambah pengalaman muter sampeyan. Tetep kelangan lan terhidrasi nganggo botol banyu premium kita.

              Kirim Pitakonan

              Deskripsi Produk

              Botol banyu Cycling

              Botol banyu muter terisolasi tembok dobel kita - kanca sing sampurna kanggo petualangan muter Uirzotn®.

              Insulasi tembok ganda ing botol banyu mbantu supaya minuman sampeyan tetep adhem luwih suwe, sanajan ing kahanan cuaca panas. Dadi, apa sampeyan bisa ngatasi pendakian sing angel utawa mlaku-mlaku kanthi dawa, sampeyan bisa percaya yen minuman sampeyan bakal tetep seger.

              Dirancang kanthi mikirake para pengendara sepeda, botol banyu kita digawe saka bahan berkualitas tinggi sing entheng lan awet. Cocog kanthi aman ing pirang-pirang kandhang botol standar, njamin akses gampang kanggo hidrasi tanpa nyuda sampeyan.

              Kanthi desain anti bocor, sampeyan bisa nikmati perjalanan tanpa kuwatir, ngerti yen botol banyu sampeyan ora bakal nyebabake tumpahan sing ora dikarepake. Bukaan tutuk sing amba ngidini ngisi es batu utawa nambah campuran minuman olahraga favorit sampeyan.

              Tetep terhidrasi sajrone petualangan bersepeda nganggo botol banyu terisolasi tembok dobel. Iku pilihan sing sampurna kanggo nggawe sampeyan kelangan, seger, lan performa paling apik. Pilih merek sing dipercaya kanggo kualitas sing dipercaya lan nikmati keuntungan saka insulasi sing trep lan tahan lama ing desain khusus kanggo muter.


              Fitur produk:

              - Insulasi tembok dobel tanpa kringet: Desain tutuk sing sempit saka flask vakum nyegah kondensasi utawa kringet, njamin genggeman sing nyaman.

              - Kontrol suhu sing tahan suwe: Njaga omben-omben sampeyan kadhemen nganti 24 jam lan panas nganti 12 jam, supaya sampeyan bisa nikmati minuman ing suhu sing disenengi sedina muput.

              - Bahan sing aman lan awet: Flask digawe saka stainless steel 18/8, sing bebas BPA lan ora beracun. Iki njamin yen minuman sampeyan ora duwe rasa metalik lan nyegah karat kanggo panggunaan sing tahan suwe.

              - Pilihan ukuran sing trep: Kasedhiya ing kapasitas 12 oz, 17 oz, 25 oz, lan 32 oz, kanthi ukuran sing luwih cilik pas ing umume wadhah cangkir kanggo digunakake ing perjalanan.

              - Gampang kanggo ngresiki: Flask bisa gampang di resiki nganggo banyu panas sabun, njamin kebersihan lan pangopènan sing tepat.


              Aplikasi:

              - Cocog kanggo macem-macem kegiatan: Apa sampeyan arep menyang gedung olahraga, hiking, sepedaan, utawa mung mlaku-mlaku, flask terisolasi iki minangka kanca sing sampurna kanggo njaga minuman sampeyan adhem utawa panas sedina muput.

              - Pilihan sing ramah lingkungan: Kanthi nggunakake botol banyu logam sing bisa digunakake maneh, sampeyan nyumbang kanggo nyuda plastik siji-siji lan promosi planet sing luwih ijo.

              - Cocog kanggo kabeh umur: Desain sing resik lan fitur fungsional nggawe flask iki cocog kanggo kabeh wong, saka bocah nganti diwasa.

              Pilih botol banyu logam sing lestari lan fungsional kanggo planet sing luwih apik lan nikmati keuntungan saka flask terisolasi sing njaga ombenan ing suhu sing dikarepake nganti pirang-pirang jam.


              Spesifikasi

              - Model: VK-SP2075A

              - Konstruksi: terisolasi vakum tembok dobel

              - Ketebalan: 0,5 mm + 0,4 mm

              - Kapasitas: 750ml (350ml, 500ml, 750ml, 1000ml kasedhiya)






              FAQ

              P: Apa kapasitas botol banyu muter terisolasi 750 ml tembok dobel?

              A: Kapasitas botol banyu muter terisolasi tembok kaping pindho 750 ml yaiku 750 mililiter, nyedhiyakake hidrasi sing cukup sajrone petualangan sepedaan.


              P: Suwene jampel tembok dobel njaga minumanku adhem utawa panas?

              A: Insulasi tembok dobel kita dirancang kanggo njaga minuman sampeyan adhem nganti 24 jam lan panas nganti 12 jam, supaya minuman sampeyan tetep ing suhu sing dikarepake sajrone perjalanan sepedaan.


              P: Apa botol banyu ora kringet?

              A: Ya, desain insulasi tembok dobel cangkeme sempit mesthekake yen botol banyu tetep tanpa kringet, nyegah kondensasi utawa kelembapan ing njaba, njaga tangan sampeyan garing lan nyedhiyakake genggeman sing nyaman.


              P: Apa bahan saka botol banyu?

              A: 750 ml dobel terisolasi botol banyu muter kita digawe saka 18/8 stainless steel, kang 100% BPA-free lan non-beracun. Iki njamin yen minuman sampeyan ora bakal duwe rasa metalik lan aman kanggo digunakake.


              P: Apa aku bisa nyelehake botol banyu ing wadhah cangkir?

              A: Amarga ukuran botol banyu 750 ml sing luwih gedhe, bisa uga ora cocog karo kabeh wadhah cangkir. Nanging, kita nawakake ukuran liyane, kayata 12 oz, 16 oz, lan 20 oz, sing dirancang kanggo pas karo akeh wadhah cangkir.


              P: Kepiye carane ngresiki botol banyu?

              A: Disaranake ngumbah botol banyu nganggo banyu sabun panas kanggo mesthekake reresik lan pangopènan sing tepat. Aja nggunakake pembersih abrasif utawa dilebokake ing mesin cuci piring, amarga bisa mengaruhi kinerja lan daya tahan insulasi.


              P: Apa botol banyu ramah lingkungan?

              A: Ya, botol banyu muter terisolasi tembok dobel minangka pilihan sing lestari. Kanthi nggunakake botol banyu logam sing bisa digunakake maneh, sampeyan nyumbang kanggo nyuda konsumsi botol plastik siji-siji, nggawe dampak positif ing lingkungan.


              P: Apa aku bisa nggunakake botol banyu kanggo aktivitas liyane saka muter?

              A: Pancen! Nalika dirancang khusus kanggo muter, botol banyu kita cocok kanggo macem-macem kegiatan kayata hiking, camping, latian, utawa nggunakake saben dinten, nyedhiyani sampeyan karo omben-omben kadhemen utawa panas nalika lelungan.


              P: Apa sing nggawe botol banyu sampeyan unik dibandhingake karo liyane?

              A: Loro saka construction awet lan kemampuan jampel banget, 750 ml pindho tembok terisolasi botol banyu muter kita fokus ing loro tampilan produk lan fungsi humanized. Kanthi komitmen kanggo desain inovatif, botol banyu kita nawakake kombinasi gaya lan fitur praktis.


              Hot Tags: Botol banyu Cycling, China, Produsen, Grosir, Suppliers, Pabrik, Customized, Quality, Ing Simpenan

              Kategori sing gegandhengan

              Kirim Pitakonan

              Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.